3D fotomodel af domen

Vi har været så heldige at have besøg af Rasmus Thor Rosenberg. Rasmus er 21 år, og så har han en stor interesse for 3D fotografering. Det er blevet til et fantastisk produkt, som vi ikke vil snyde jer for. Her kan I lære lidt mere om Rasmus og hans arbejde – og ikke mindst selv gå på opdagelse i 3D domen. Det kan du nederst i artiklen.

 

Mit navn er Rasmus Thor Rosenberg, jeg er en ung iværksætter på 21 år, som i midt 2017 gav sig i kast med 3D fotografering. Ideen så sit første lys, da Aarhus blev kulturhovedstaden i Europa. Med alle de kreative initiativer og tiltag, man som borger blev præsenteret for, var det svært ikke at lade sig inspirere.

Se længere version her

 

Udviklingen af fotografering og måden at præsentere sine produkter på har altid været min store interesse. Midt i 2017 og midt i Aarhus’ kulturelle “summer of love”,  begyndte jeg derfor at undersøge mulighederne for en niche-præsentationsplatform, der ikke var brugt af alle og enhver. Her fandt jeg frem til at 3D og Virtual Reality modeller klart stod som frontløbere i det teknologiske ræs hele verdenen over – bare ikke i DK.

Derfor stiftede jeg Rtrosenberg, som tilbyder den mest avancerede form for 3D-fotografering, der på nuværende tidspunkt er på markedet. Vi skaber et frit tilgængeligt 4K-kvalitets 3D univers på få dage, og det unikke produkt skaber et promoveringsmekka, hvori I kan fremstille jeres kulturelle brændpunkt/institution el. organisation i en kvalitet, der aldrig har været mere optimeret – et ægte teknologisk forspring.

Her kan du selv bevæge dig rundt i domen og gå på opdagelse i modellen:

Tekst og foto: Rasmus Thor Rosenberg
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Rasmus på rr@rtrosenberg.dk