Weekendguiden. Lydkunst. Ordkunst. Billedkunst. Og natløb.

vinkkbh | 25092014 af Maria Bruun-Schmidt i weekendguiden

Weekenden står i kunstens tegn. Tag med og vakl på den yderst kant af København, når vi tager af sted fra kongelige lejligheder ved Kastrup Metro og direkte videre til Valby Kulturhus for at nyde godt af ’spoken words’. Vi skal også inden for i Rundetårn og høre om iværksætteri. Og til smukke Lille Hareskov for at løbe. Weekenden bliver Alsidig. Broget. Din. Optur.

[…]

LØRDAG 27. September

BRING DOGS! MEET DOGS! MAKE FRIENDS! DOME OF VISIONS

Nu har jeg ikke selv hund. Min far var allergisk over for pelsdyr (og uartige børn), da jeg boede hjemme. Og det er han vist nok stadig. Så jeg har aldrig haft en hund. Men havde jeg en, ville jeg tage den med til ’Danish Dogs Days’ på lørdag i Dome of Visions’. Her vil der være musik for hunde, hundefotostudie, gratis hundebar og hundehypnose (hvad det så end indebærer). Nu må jeg lige slå op, om det rent faktisk er hundens dag på lørdag. Det er det ikke. Men det leger vi da bare!

Hvad: Danish Dogs Days.
Hvor: Dome of Visions ved DEN SORTE DIAMANT, Søren Kierkegaards Plads 1, 1016 KBH K.
Hvornår: Lørdag kl. 14-20.
Portemonnæ: Gratis.

 

Læs resten af guiden.