WEEKENDGUIDE: Forårskuller

Vink | Helena Benedikte Pallesgaard 2704 2016

Dagene bliver længere, nætterne bliver lunere, og det er efterhånden muligt at overleve cykelturene uden handsker og halstørklæde. Det er endelig forår. Eller det burde det i alle tilfælde være. Foråret er så småt begyndt at titte frem, og det sender os byboere ind i en helt særlig sindstilstand, der vist bedst kan beskrives som forårskuller. Vi har ligget hele vinteren i en puppe af uldtæpper på sofaen og ventet på, at de lunere temperature igen skulle finde vej til vores breddegrader og sprede liv i vores lille hovedstad.

Forårsfornemmelser og festivaler blomstrer for alvor rundt omkring i byen denne weekend, så find solbrillerne frem fra vinterens hi og hop ud og nyd forårskåde København!

Dome of Visions takker af

Dome of Visions forlader København og drager afsted på nye eventyr i Jylland. Der er derfor lagt i kakkelovnen til et brag af en farvelfest, der spænder over to dage. Fredag byder på grill, taler, kolde øl og musik. Lørdag starter roligt med kaffe, morgenboller og release af bogen om Dome of Visions. Senere byder Orkestr Partisanski op til dans.

Så sving forbi til en grillet pølse og en sidste dans i det kuppelformede drivhus mellem Langebro og Den Sorte Diamant, inden det drager over Storebælt og slår sig ned i Aarhus Havn.

Læs de andre anbefalinger.