TID – et sommerpostkort fra Dome of Visions

Klar, Parat, START!

Det tager præcis 17,7 sekunder for et barn på syv år iført kondisko at tilbagelægge de 99,5 meter rundt i domen. For lillebror på fire år noget længere tid. Hos ham er det ikke kampen mod uret men en kamp mod distancen og de rystende ben under sig, der tæller.

Ved bordene, domineret af studerende med tykke bøger og forlængerledninger, kigges der op grundet ”postyret” forårsaget af børnenes løb og grin. Her har eksamenstiden gjort sit indtog.

Smil bliver sendt rundt.  ”Måske var det også tid til en pause”, spørger en studerende.

Tid til en refill på kaffen, tid til lidt balancetræning på slacklinen eller en lur i græsset. En vovehals smider impulsivt tøjet og hopper en tur i havnen. I haverne vokser livet frem, og forbipasserende får tilbudt et frisk jordbær eller et salathoved.

Sommertiden byder på eksotiske temperaturer, kulturelle oplevelser og nye møder mellem mennesker i og omkring Dome of Visions. Tak for en foreløbig helt uforglemmelig sommer og tak til alle, der har bidraget til at gøre Pier 2 til den oase, den er i dag. Det er tid tid til at glædes over det liv, vi i fællesskab har skabt.

På vegne af Dome of Visions crew
Jens Ole Haahr Vibild, dome vært

Denne tekst er bragt som leder i nyhedsbrev #42 fra Dome of Visions. Læs hele nyhedsbrevet med denne måneds #domeofvisions fra vores nyåbnede søster dome i Göteborg, Sverige. Det er taget af mrch.mr / Udforsk domens kommende events med blandt andet tango, afro-brasilianske rytmer samt sang, dans, glæde og fortællinger fra Burkina Faso /  Månedens visioner ved Kelvin / Samt naturligvis alle de spændende highlights fra den seneste tid.