Så længe gæsterne viser interesse, forundring eller nysgerrighed, så er jeg solgt

Når du træder ind i domen, mødes du ikke kun af træ, duftende planter og view over byen, du møder også vores værter. De er byens bedste crew og sørger både for information, lækker kaffe og gode samtaler. Vi har stillet dem et par spørgsmål, så du også kan møde dem virtuelt.

ANNIKA BACH NIELSEN

 

Hvordan resonerer Dome of Visions med dig og det, du i øvrigt foretager dig?
Jamen det gør det faktisk slet ikke. Jeg er fra januar 2018 uddannet socialrådgiver og valgte derefter at fortsætte på kandidaten i Socialt Arbejde, så ud fra det, kan det godt virke som noget af et tilfælde, at jeg havnede i Dome of Visions. Men min virkelighed er noget andet. Jeg får enormt meget energi og glæde ved at befinde mig i den kreative og positive atmosfære, som netop er det, jeg mener, domen bidrager med. Og så møder jeg jo en hel masse forskellige mennesker, når jeg er vært, og dét er jeg helt vild med. Jeg har valgt den uddannelsesretning, jeg har, for netop at beskæftige mig med mennesker, så det passer mig rigtig godt at være i rum med domens gæster.

Hvad giver størst værdi for dig ved at være med i domen?
Der er rigtig meget, der giver værdi for mig, ved at være en del af domen, men en af tingene må være at se gæsternes reaktion på domen, første gang de besøger stedet. Jeg kan se, at folk er meget betagede, forundrede og nysgerrige, når de går rundt, og det er nogle reaktioner, som for mig er meget værdifulde at være med til at kunne give andre.

Hvad har overrasket dig?
Det har overrasket mig, hvor mangfoldig domen er i forhold til typer af arrangementer. Min første indskydelse var, at domen var et sted for events som intimkoncerter, yoga og meditation, men det har hurtigt vist sig, at domen også rummer så mange andre former for events. En af mine første gange som vært var for eksempel til en technofest med Yügen, og det kom lidt bag på mig, at Dome of Visions også passer rigtig godt til sådan noget.

Hvad savner du?
Det er svært at svare på. Måske evnen til at kunne gå på vores slackline?

Har du en speciel oplevelse fra domen, du kan dele?
Åh, der er mange. Men for nyligt stødte jeg på en kvindelig gæst, som på dagen havde bevæget sig meget rundt i og om kuplen. Hun stopper pludseligt op og fortæller mig, at hun altså havde boet i Aarhus i omkring 20 år men aldrig havde forestillet sig, at byen rummede sådanne steder. Hun var vældig betaget af stedet og kaldte det vist nok ’magisk’. Ved sådanne oplevelser føler jeg, at vi begge får noget med.

Hvad holder du mest af at tale med domens gæster om?
Der er som sådan ikke noget bestemt emne, jeg holder mest af at tale om. Så længe gæsterne viser interesse, forundring eller nysgerrighed, så er jeg solgt.

Er der en lille speciel ting, du holder meget af?
Igen er der mange ting, men jeg synes, at det skaber en helt særlig stemning til domens rum, at det genbrugte træ er farvet. Derudover er det også en meget sjov detalje at fortælle gæsterne.

Ellers noget?
Jeg elsker den måde, værterne gør brug af domen på. Vi er rigtig gode til at komme og hænge ud, invitere venner med og underholde hinanden. Ret værdifuldt i øvrigt også.

FOTO: Cecilie Julie Skov, Helle Arensbak / Dome of Visions