Rullende kontor gør holdt ved Dome of Visions

DoV-28052016-NXT-MobiltKontor_8555-LR

Du kan tage benene på nakken, spille med hovedet under armen og bære alverdens byrder på dine skuldre.

Nu kan du også køre rundt med dit eget kontor, hvis du har en bil med en trækkrog…

DoV-28052016-NXT-MobiltKontor_8455-LR

Jonas Hallberg hedder manden bag det lille rullende kontor, som torsdag 28. maj indleder et knap to dage langt besøg på Søren Kierkegaards Plads ved siden af Dome of Visions.

-Jeg forsøger at vise, hvad kreativitet kan føre til. Og ved at bygge et rullende kontor og køre det ud blandt folk, ønsker jeg at vise, hvordan vi i praksis har muligheden for at forlade huse af stål, glas og beton. Med det rullende kontor kan du stort set placere dig dér, hvor virkeligheden er for dig, siger Jonas Hallberg.

Det lille, rullende kontor er udstyret med ovenlys, brændeovn, kaffemaskine, skrivebord m.m. og ligner et kontor, der uden videre kunne tages i brug af snart sagt enhver af de politikere, der pt søger valg til Folketinget og derfor drager land og rige rundt.

DoV-28052016-NXT-MobiltKontor_8491-LR

-Jeg regner også selv med at skulle endnu mere ud i landet, og jeg har en næsten færdig plan for, hvordan jeg kan få placeret mit rullende kontor på Folkemødet på Bornholm, siger Jonas Hallberg.

Trafikstyrelsen rubricerer det lille kontor som en påhængsvogn. Kontoret kan designes stort set, som du vil ha det, og prisen er cirka 85.000 kr. excl. moms.

DoV-28052016-NXT-MobiltKontor_8542-LR

Se mere på ikkeenpind.dk

 

Tekst: eg
Foto: Stine Skøtt Olesen