ORDET ER FRIT: MARTIN VOOLA

aarhuspanorama.dk | 1901 2018

Mit navn er … Martin Voola, og jeg er… Domemaster i Dome of Visions og far til 4.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … er fra mit første besøg i byen under konstruktionen af domen i 2016. Byen var som forandret, siden jeg sidst havde opholdt mig der igennem længere tid. Folk jeg mødte var mere optimistiske og fuld af forventninger til fremtiden. Byen virkede også mere sammensat, da der var kommet flere internationale studerende og professionelle til byen. Det giver noget helt særligt, når der kommer folk udefra. De kan nogle gange være med til at standse fætter-kusine-festen inden, den kommer for godt i gang.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … sørge for at alliere mig med mennesker, som vil gøre noget for byen af lyst til at udvikle byens mangfoldighed og bæredygtighed, så både vi og vores børn kan bo, lege og smile i byen.

Folk ved ikke … hvor meget arbejde og hvor mange tanker, der går på at udvikle bylivet i Aarhus. Det er ikke altid, det rammer plet lige med det samme, men der arbejdes konstant for at gøre hele byen beboelig for så mange mennesker som muligt. Det kræver også en indsats af borgerne for, at det lykkedes. Folk tænker måske ikke over det, men Dome of Visions er også et byudviklingsprojekt. Her er der skabt en ramme, hvor det private erhvervsliv, Aarhus Kommune og borgerne i fællesskab kan være med til aktivere brugen af et område, som ellers ville være ubenyttet.

Læs resten på aarhuspanorama.dk