Når domen trækker vejret

Weekenden i domen har budt på en lise for sjælen i både den dansende form – med hurtigt bankende hjerter – og i den rolige form – med dybe åndedræt og sagte, grounding heart beats. Domevært Cecilie har beskrevet det:

Lørdag nat. Luften i domen er sitrende og fugtig. Der danses, så sålerne slides, og folkene i baren har sat kroppen i turbogear. Yügen har indtaget domen med beats og stærke visuals. Søren Vestergaards linse indfanger stemninger og lægger dem på minde.

Søndag morgen. Luften i domen er kølig og frisk. Jeg møder på arbejde klokken 08.30, og værterne fra aftenen inden er stadig ikke taget hjem. De sidder udkørte, trætte og glade i sofaen og får sig en fyraftensøl. Nattens fest har været travl og fyldt med glade folk. Frem mod klokken 10 begynder de mange yogis til Open Air Yoga Aarhus langsomt at fylde domens rum. Stemningen er saglig, rolig, fredelig og stille. Lyden af dæmpede meditationstoner fylder kuplen. Domen trækker vejret. Strabadserne fra nattens fest bliver langsomt pustet ud af de mange yogis i takt med de dybe vejrtrækninger. Det er smukt, synes jeg. Diversiteten er altoverskyggende, og her er plads til alle. Det kan altså noget.​

TEKST: Cecilie Julie Skov
FOTO: Søren Vestergaard / Dome of Visions
FOTO YOGA: Cecilie Julie Skov og Mette Nasser / Dome of Visions