Musiske visioner i fuldt flor

Denne weekend står i den grad i musikkens tegn, når fire bands fra det musiske vækstlag i Aarhus lader deres lyd spire i domens rum. Det er en unik chance for at mærke byens musikalske puls og få et indblik i, hvad der rør sig i miljøet.

Fredag holder sangerinden Mary Jean release på sin første EP ”Summerchild”. Hun spiller sangene derfra og inviterer publikum ind i sit musikalske univers, hvor afrikansk percussion blandes med amerikansk folk samt elektroniske synth-elementer.

Lørdag er der en dobbeltkoncert på programmet, når Ravi Kumar og Bad Birthday sparker aftenen i gang. Begge bands spiller eksperimenterende elektronisk musik, hvor både jazz, world-musik og fængende brasilianske rytmer indgår i lyduniverset.

 

Helene Bak vil søndag eftermiddag spille sange fra sin nyudgivne EP, og du kan i den forbindelse lade dig indhylle i hendes folk-univers, samtidig med at der vises nogle af hendes musikvideoer.

Der er i den grad lagt op til en weekend fuld af spændende musikalske oplevelser, når det musikalske vækstlag i Aarhus gæster domen.

Se begivenhederne på Facebook: Ravi Kumar og Bad BirthdayMary JeanHelene Bak.