Fællesskab, bæredygtighed, borgerinddragelse og samskabelse.

Når du træder ind i domen, mødes du ikke kun af træ, duftende planter og view over byen, du møder også vores værter. De er byens bedste crew og sørger både for information, lækker kaffe og gode samtaler. Vi har stillet dem et par spørgsmål, så du også kan møde dem virtuelt.

SIRI OLWEN BLOCH ROBINSON

 

Hvordan resonerer Dome of Visions med dig og det, du i øvrigt foretager dig?
Jeg ser Dome of Visions som et symbol på det, jeg gerne vil beskæftige mig med: fællesskab, bæredygtighed, borgerinddragelse og samskabelse.

Hvad giver størst værdi for dig ved at være med i domen?
Fællesskabet giver mig rigtig meget! Men selve rammerne, kuplen, giver også en helt unik stemning og sanselig oplevelse, som jeg ofte tænker på. Jeg kommer tit forbi Dome of Visions, når jeg ikke er på arbejde, bare for at slappe af og nyde stemningen.

Hvad har overrasket dig?
Hvor mange, der endnu ikke har fået øjnene op for Dome of Visions. MeM, for mig personligt gør det ikke noget, jeg kan godt lide, når der er ro i domen, og der ikke er for mange mennesker.

Hvad savner du?
Jeg savner et større grønt areal ved domen og jeg savner mere liv på Pier 2. Der sker meget med Pier 2 Haven og med Fra Grums til Gourmet, men endnu flere kreative ildsjæle på havnen ville være fedt!

Har du en speciel oplevelse fra domen, du kan dele?
Jeg var på arbejde i foråret, hvor min storebrors kæreste, Mette, kom forbi med fire ADHD- børn, som hun er pædagog for. Børnene blev helt fortryllede, da de kom ind i domen og slappede af. Den yngste af børnene kom efter lidt tid hen til mig og Mette og sagde: “Det er jo livet det her”, hvorefter han kastede sig ned i en af sofaerne og stirrede op i kuplen.

Hvad holder du mest af at tale med domens gæster om?
Om den sanselige oplevelse og domens evne til at skabe fællesskaber og nærvær.

Er der en lille speciel ting, du holder meget af?
De med-værter, jeg har, de er guld værd! Vi er et godt team og snakker rigtig godt sammen på kryds og tværs.

Ellers noget?
Det vil være en skam hvis Dome of Visions ikke får lov til at blive en fast del af Pier 2 og Aarhus. Jeg tror på, at vi, indtil nu, kun har set en knivspids af, hvad den kan.

FOTO: KIO JØRGENSEN NG OG STINE SKØTT OLESEN