Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Xiame Dégas & Tropa

15/07/2018 @ 20:00 - 22:00

En autentisk dosis Brasilien.

Drømmen om den tropiske brasilianske varme kan få enhver til at smile og komme i godt humør.

Xiame Dégas & Tropa er en autentisk dosis originale kompositioner i det afro-brasilianske tegn. Livsglæden er tydelig i de originale kompositioner, der gennem melankolske melodier og poetiske tekster bevæger sig i en rytmisk og harmonisk mangfoldighed. Det er musikere, der med efternavnene Agbedoglo, Dégas, Bravo, Due og Sommer taler deres tydelige sprog om et samarbejde på tværs af kulturer. “Med Tropa har jeg fundet det perfekte hold, der kan udtrykke de tanker, idéer og følelser, som ligger bag mine kompositioner,” siger Xiame Dégas, der er vokset op i en storfamilie, hvor musik og kreativitet har været et naturligt omdrejningspunkt for familiens identitet. Musikken er på samme tid iørefaldende, genkendelig, overraskende og nyskabende. Visionen bag dette event er at tænde den indre glød og motivation for livets mirakler med musik, dans og fællesskab.

Line-up:

Xiame Dégas (voc/g), Balalli Dégas (perc), Julie Dégas (voc/perc), Magnus La Cour Bravo (el-b), Simon Sommer (t-sax), Jonas Due (trp), Johanna Agbedoglo (voc/perc)

www.xiamedegas.com

Vision for bæredygtige fremtider: Kunst og kultur er i mine øjne et element i vores samfund, som altid vil kunne finde fodfæste trods modgang og svære omstændigheder. Hvis kunsten og kreativiteten bliver hjulpet på vej, vil kulturtræet blomstre og finde nye farver og vinkler. Muligheden for en bredere forståelse af verdens mangfoldighed vil spredes over by og land, og respekten for vores grønne klode vil blive større.

Til koncerteventet ‘Xiame Dégas & Tropa’ er visionen at tænde den indre glød og motivation for livets mirakler med musik, dans og fællesskab.

Vision for fremtidens by: Rammerne i Dome of Visions fangede min opmærksomhed på grund af muligheden for at samarbejde med naturen i form af lys, planter og naturlig varme. Vi vil glædeligt bidrage til fremtidens by, som støt vil kunne finde sin vej og udvikle sig med grøn energi, bæredygtighed i vores fællesskaber og kulturer.

Dome of Visions er en inspirationskilde til fremtidens måde at tænke byggeri, arkitektur og design på.

Details

Date:
15/07/2018
Time:
20:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Xiame Dégas
%d bloggers like this: