Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wild Forest & Silent Laika

11/05/2018 @ 20:00 - 23:59

OFF SPOT koncert med Wild Forest og Silent Laika, der begge spiller i Aarhus for første gang.

Fri Entré

Wild Forest:

Det har været et travlt 2017 for Wild Forest med koncerter i hele Danmark og en tour til Kina. I mellemtiden er deres debut EP spiret frem i hænderne på det unge band.

EP’en ‘Earthbound’ har fået en god modtagelse hos bl.a. Madsen på P4, som har haft den i rotation siden udgivelsen i december. Wild Forest har især med deres folk/rockede single ‘Sparks’ formået at vække begejstring hos DR’s Karrierekanonen og i den øvrige musikpresse. Til foråret udkommer Earthbound på god gammeldags vinyl, og samtidig tager bandet på tour med pladen og spiller sit repertoire på adskillige spillesteder.

“Guitarsoloen er tilbage. Alle gør det; War on Drugs, Wild Forest. Alle. Og jeg elsker det!” – Casper Hegstrup, P6 Beat

“…ved første lyt bliver du med det samme ført ind i og omfavnet af en verden af vellyd.” – BandsOfTomorrow.com

“If you only pick up one record this week make it this one, you won’t regret it and for those who love your vinyl be sure to look out for a release coming in the spring of 2018.” — The Alternative Nation

Silent Laika:

I den korte tid, Silent Laika har eksisteret i deres nuværende form, har bandet vakt opsigt i diverse danske musikmedier med deres indie lyd, der ifølge Karrierekanonen er: “(…)krydderierne, der tilsammen både er eklektiske og jazzede, men også poppede og rockede”. Bandet udgav i februar debutalbummet ‘Amusements Of A Young Girl’, som bl.a. har givet dem en plads som Ugens Kanon på karrierekanonen med sangen ‘Drive’ samt landet dem på det elektriske barometer over flere uger med singlen ‘Really We Were More Than This’. Sidstnævnte og sangen ‘Run My Friend’ er derudover også landet på BOT’s ‘Nordic Hits’ playliste på spotify. Nu besøger bandet fre KBH for første gang Aarhus i forbindelse med en række koncerter over sommeren på bl.a. Rudme Festival og New Note Festival.

“Silent Laika er den perfekte, beskidte sommerforelskelse” Karrierekanonen.dk

“Silent Laikas debutalbum Amusement Of A Young Girl fremstår som et gennemarbejdet, sammenhængende værk, og vidner om en lovende fremtid for det danske band og deres blomstrende, musikalske lyd.” – BandsOfTomorrow.com

Links til musik: https://open.spotify.com/artist/6AeseYgHUBii0qysgNq6Id

Vision for bæredygtige fremtider: For os bygger en bæredygtig fremtid på kreativitet og innovation. Disse skabt ved at man kommer hinanden ved gennem et kollektivt idéudvekslende fælleskab, som bygger på en fælles forståelse for, at vi alle er forbundet, og at individets handlinger slår ringe i vandet og er med til at sætte aftryk på hele verden. I denne sammenhæng er musikken den drivende sammenhængskraft for aftenen.

Vision for fremtidens by: Fremtidens by er i forlængelse af bæredygtighed også en vision for en tilsidesættelse af ego og individualisme. Igen skal fællesskabet i fokus således, at der kan forekomme et værdiskifte fra de egocentrerede, individdrevne kræfter, der driver den vestlige verden i dag, til en by præget af sammenhold og fællesskab, især med den stigende befolkningstæthed verden over. Dette sammenhold skal de kulturelle kræfter være med til at styrke bl.a. gennem kunst, sport og ikke mindst musik.

Details

Date:
11/05/2018
Time:
20:00 - 23:59
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: