Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vores Natur – en samtalesalon om naturen i Aarhus

22/03/2018 @ 19:00 - 21:30

NaturRetur og Dome of Visions byder velkommen til en samtalesalon om naturen i Aarhus.

En aften hvor du inviteres til at dele din glæde ved at komme ud i naturen med andre.

Her skabes et rum for at fortælle historien om dit yndlings sted i skoven eller dit særlige forhold til havet. Vi bytter idéer til nye måder at komme ud og taler om, hvad naturmødet gør ved os? Drømmene slippes løs og samles til visionerne for en endnu bedre natur i Aarhus i fremtiden.

“Bålpladsen” er i aftenens anledning rykket indenfor under domens beskyttende kuppel. Det bliver muligt at nyde en øl eller styrke sig på en kop kaffe.

Aftenen er en forsmag på “NaturReturHøjskole”, et nyt skud på stammen af ture, der løber af stablen 4.- 6. maj.

Start: 19:00 (Dørene åbner 18.30)

Slut: 21:30

Medbring: et åbent sind

Vision for bæredygtige fremtider: Hvis vi skal handle og leve mere bæredygtigt, må vi først og fremmest mærke naturen. Det sanselige og poetiske rum, naturen skaber, kan rykke vores perspektiv og minde os om naturens kraft og dens skrøbelighed og vores egen destruktive adfærd. Konsekvenser ved klimaforandringerne bliver nærværende i vores liv, og vi mærker, hvad vi er ved at sætte over styr.

Vi skal have mere, bedre og vildere natur.

Vision for fremtidens by: Plads er et nøgleord i fremtidens by. Fortætningen af byerne må ikke ske på bekostning af de grønne oaser, der er vores rum for afkobling, reflektion og alene-tid men også for leg, samvær og aktivitet. Fremtidens by har mere og bedre natur. Bynaturen har fået lov at gro mere vildt og danner trygge og fredfyldte lommer og lysninger, hvor det summer af biologisk liv.

Fremtidens by har flere bålpladser, bogstavelig talt. Flere steder vi kan mødes uden for.

Naturformidlingen er demokratiseret, så alle kan praktisere et hverdagsfriluftsliv enten alene, med deres nærmeste eller på løst organiserede ture med fremmede.

Details

Date:
22/03/2018
Time:
19:00 - 21:30
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Natur Retur
%d bloggers like this: