Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Visioner i praksis – Byggeriets helte

03/07/2017 @ 09:45 - 14:00

Byggerier starter ofte lidt fra oven – som en ide eller måske en hel vision. Men nytænkning sker ofte nede fra og op. Under parolen – ”Man skal vide, hvad der er for at kunne skabe noget nyt” debatterer vi byggeriets helte d. 22. september i Dome of Visions i Aarhus. Mød en række praktikere med store visioner, som aldrig mister jordforbindelsen.

Vision for bæredygtige fremtider: Der bruges mere end 100 mia. kr. årligt på renovering i byggeriet, og flere end 100.000 personer er beskæftiget inden for området. Det betyder, at en stor del af samfundsøkonomien er bundet i denne form for byggeaktivitet. Vi må derfor hele tiden spørge os selv, om der er mulighed for at løse opgaverne bedre, smartere eller hurtigere i forhold til renovering i Danmark. Visionen for Visioner i praksis – Byggeriets helte er at øge branchens udvikling ved at vise, hvordan gode ideer og nytænkning blandt folk på og omkring byggepladsen kan løftes op og gøre en forskel for hele branchen.

Vision for fremtidens by: Fremtidens by er en by, hvor der er plads til alle. En by, hvor teknologi og sociale hensyn går hånd i hånd. Hvor byens forskellige flows, trafik, vand, energi, mennesker og økonomi er koblet sammen og understøtter hinanden indbyrdes på bæredygtig vis.

Details

Date:
03/07/2017
Time:
09:45 - 14:00
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Visioner i praksis
%d bloggers like this: