Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vild Viden – en del af Vild Smag Festival

29/04/2017 @ 11:00 - 15:00

Gratis entre

Vild Viden er en inspirerende dag med faglige input og debat om vilde råvarer, vild mad og naturen i byen. Der vil være et oplæg med introduktion til at sanke ved professionel sanker Thomas Laursen og et oplæg om forureningsaspektet, når man høster i byen. Desuden en debat om naturforståelse.

Programmet løber fra kl. 11-15.
Man kan deltage i hele eller dele af programmet alt efter tid og interesse.
Oplæggene kan være relevante for både privatpersoner og professionelle, der arbejder med vilde råvarer. Der er tid til både at stille spørgsmål og netværke undervejs.

Vild Viden er en del af Vild Smag Festival, der løber af stablen d. 28.-30. april og foregår rundt i hele Aarhus. Festivalen sætter vild mad og vilde råvarer på dagsordenen og inspirerer alle til at komme ud i naturen. Programmet består derfor af sanketure i naturen, inspirerende oplæg og forskellige aktiviteter og workshops, der sætter fokus på de vilde råvarer, der er i naturen i og omkring Aarhus. Lørdag forvandler vi også Bispetorvet til en levende markedsplads på Bispetorv, hvor man kan lade sig inspirere, søge viden, smage og selv lave mad med vilde råvarer.

Vild Smag Festival er en del af Smag på Aarhus og arrangeres af Aarhus Kommune i samarbejde med Byhøst. Mange forskellige aktører har budt ind og skabt en række inspirerende arrangementer gennem hele weekenden.
Se det fulde program på www.smagpaaaarhus.dk

Vision for bæredygtige fremtider: Vi skal skabe større synlighed omkring de ressourcer, der allerede er i naturen lige omkring os, og vi skal dele den viden, vi hver især har.

Vision for fremtidens by: Visionen for fremtidens by er at skabe fællesskaber på tværs af de folk, der bor i byen – og at udnytte byens mellemrum til nye og grønne mødesteder. Flere grønne oplevelser og fællesskaber skal give byens mellemrum puls og give borgere lyst til at være.

Details

Date:
29/04/2017
Time:
11:00 - 15:00
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: