Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Verdensmusikken indtager dit hjerte feat. Whiskeyordnen!

06/04/2018 @ 21:00 - 23:59

Søg i beskyttelse! Lås Bunkerne op! Send SOS til søværnet! Der er ikke meget at gøre når den Københavnske Piratbande @Whiskeyordnen, invaderer Aarhus! Men frygt ej, vækstlaget har besvaret kaldet og stillet op med det lokale hjemmeværn. De har dog brug for folkets hjælp, hvis I skal kunne stå imod! ALLE MAND MOD STYRBORD!

Whiskeyordnen er et energisk Power-showband, som blander alle de fede dansegenrer i et virvar af rytmer, toner, farver og tapetklister. Musikken bærer et globalt præg af medrivende up-tempo funk, afro, balkan og world men henter inspiration fra hele det musikalske spektrum. Det er umuligt at stå stille, når frontmanden først har smidt bukserne og slynger rundt med præstekjoler og aspargessuppe.

Det lokale hjemmeværn Femur:

Et eksperimenterende band fra Aarhus. Musikken bevæger sig fra afro, etiopisk funk over jazz til popmusik og inviterer sine gæster op til dans. Det krøllede tekstunivers fortæller fantasifulde historier, som underbygges af en legende tilgang til musikkens struktur.

De har brug for fuld opbakning, hvis ikke I alle skal gå hjem med træben. OHØJ

Vision for bæredygtige fremtider: I eftermælet af alle de her kulturelle projekter, der altid foregår i storbyen, skal der altid være spor! Ledetråde og fodspor, der kan lede nye arrangører og initiativtagere på vej. Det synes jeg er en vigtig komponent ved bæredygtig projektledelse.

Vision for fremtidens by: Vi har alle et ansvar for at fortsætte med at lade byen være et rum vi kan bruge. Vi skal blive langt bedre til at lære, hvordan man bygger og bruger en så kulturelt beriget by som Aarhus. Vi er langt foran andre lande, men det skal idoler og ledere også være! Og vi skal længere!

Details

Date:
06/04/2018
Time:
21:00 - 23:59
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Malthe Roswall
%d bloggers like this: