Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

UngEnergi viser HUMAN

19/03/2018 @ 18:30 - 20:30

 

UngEnergi og Dome Of Visions vil gerne give et bredere perspektiv på den verden vi lever i, og vise hvilke konsekvenser klimaforandringerne har for forskellige mennesker på kloden.
Derfor viser vi dokumentaren HUMAN. Dokumentaren er af den franske klimaforkæmper og filmskaber Yann Arthus-Bertrand. Dokumentaren kredser om temaer som kærlighed, familie fattigdom, krig, homofobi og klimaforandringerne gennem personlige beretninger.
Filmen viser bundærlige interviews med et væld af forskellige mennesker omkring de forskellige temaer, brudt af æstetiske klip af klodens smukke og diverse natur.

Eventet er gratis, og der vil være mulighed for at købe kaffe, øl og søde sager i baren.

Venlig hilsen Sara

Vision for bæredygtige fremtider: UngEnergis vision for en bæredygtig fremtid er, at klimabevidsthed bliver en integreret del af unges grundlag for at træffe beslutninger i dagligdagen. UngEnergi viser unge, at de KAN gøre en positiv forskel for klimaet, og at mangel på handling også har konsekvenser.

UngEnergi oplyser unge og hjælper dem til at forstå, hvordan overforbrug af ressourcer påvirker klimaet. UngEnergi tilbyder unge værktøjerne til at ændre adfærd fx ved hjælp af miljøvenlige alternativer til hårdnakkede vaner.

Vision for fremtidens by: Visionen for fremtidens by er en CO2 neutral by uden fossile brændstoffer.

UngEnergi bidrager til denne omstilling ved at oplyse om fordelene ved vedvarende energikilder og fortæller de positive historier, så unge også på sigt træffer mere vægtede og bæredygtige valg.

Details

Date:
19/03/2018
Time:
18:30 - 20:30
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

UngEnergi
%d bloggers like this: