Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Udstilling: Cenrummets kraft

08/01/2018 @ 12:00 - 28/01/2018 @ 18:00

Udstilling kan ses i domen fra d. 8-28 januar

Domen har inspireret mig til for første gang at dele mine kreative sysler. Dens magi og flow siger: du er ok, du skal ikke måles og vejes her. Dens udformning indvirker på noget dybt i vores sjæl, tror jeg, og på potentialer dybt begravede i vores genom. Hvis vi som stressede nutidsmennesker tager os tid til at mærke efter, kan dens form måske inspirere os til at leve mere i overensstemmelse med naturen. Formålet med min kunst er delvist det samme.

Måske har jeg aldrig glemt min barndoms kiggen i kaleidoskopet – den fascination med at danne uendelige, farvestrålende psykedeliske mønstre. I disse mandala-inspirerede rammer arbejder jeg i et groft defineret område, hvor jeg som et barn hopper rundt i en befriende dans med form og farver, både intuitivt og med en vis kunstnerisk faglighed. Jeg kommer i kontakt med en meditativ, healende tilstand af kreativ fordybelse.

Vision for bæredygtige fremtider: Hvis vi som stressede nutidsmennesker tager os tid til at mærke efter, kan harmoniske, farverige og legende former måske inspirere os til at leve mere i overensstemmelse med naturen.

Vision for fremtidens by: El- eller brint-busser og bilfri by.

Details

Start:
08/01/2018 @ 12:00
End:
28/01/2018 @ 18:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Lene Loftager
%d bloggers like this: