Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Udpost præsenterer: human.inc

07/04/2017 @ 19:00

Gratis entre

“Vi lever i en verden, hvor alt er til salg. Og så længe, der findes mennesker, der ønsker at udnytte børn, så er der også et marked for det.”
Nobelprisnomineret filantrop Sompop Jantraka

Mennesker er på godt og ondt afhængige af og bundet sammen af unioner, korporationer og dollars i millioner.
Men hvor efterlades de, der ikke har mulighed for at følge med, når maskineriet buldrer derudaf i en fart, hvor kun de magtfulde, kyniske og ressourcestærke kan følge med?
I fire nærgående historier sætter Udpost fokus på nogle af de mennesker, der er endt på den bundløse bund og på nogle af dem, der gør en indsats for, at de igen kan flyde ovenpå.

Mød blandt andet den katolske nonne Søster Jessie, der med akupunktur, solidaritet og bønner til Gud forsøger at hjælpe ofrene af den filippinske regerings nådesløse kamp mod narkotika.

Og hør om Rezo og Rosa, som i ly for den georgiske borgerkrig i begyndelsen af 90’erne fandt sig til rette på et gammelt sovjetisk hotel. Der bor de stadig i dag.

Udenrigsmagasinet Udpost præsenterer i forbindelse med udgivelsen human.inc en underholdende og lærerig aften med alt fra sansefuld live-journalistik til et gyngende dansegulv.

Spis eller bliv spist.

Vision for bæredygtige fremtider: Som online udenrigsmagasin er en stor del af Udposts DNA at forsøge at sætte fokus på de uhørte og uberørte skæbner i et udenrigspolitisk landskab, der alt for ofte handler om Trump, Putin og Islamisk Stat.
Desuden er en stor del af Udposts kamp at sætte klimajournalistik på dagsordenen. Dette er noget vi arbejder på i fremtiden at kunne virkeliggøre med en udgivelse.

Vision for fremtidens by: Som lokal studenterorganisation har vi dybe lokale rødder. Journalisthøjskolen er en vigtig del af Aarhus. Og med et arrangement som dette forsøger vi at give byen noget tilbage. Et fokus på nyskabende udenrigsjournalistik, der rører mennesker. Der skal være noget på spil. Det er en vigtig del af at være fra Aarhus.

Details

Date:
07/04/2017
Time:
19:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Udpost, DMJX
%d bloggers like this: