Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trio Franor // Dome of Visions

14/07/2018 @ 19:00 - 20:00

Trio Franor er en nystartet fransk-norsk trio, som tager dig med på en rejse i den klassiske guitars verden. Glæd dig til et varieret program i smukke omgivelser, og lad tonerne fra tre guitarer overraske og bevæge dig. Trioen består af Marine Bouttier (FR), Ingrid Lyslo (N) og Anna Vegrim Ryvænge (N).

Vision for bæredygtige fremtider: Trio Franor arbejder med at skabe atmosfærer og rum, hvor tankerne, nysgerrigheden og sanserne får lov til at lege og finde nye veje og udtryk. Vi er tre unge kvinder, som sammen ønsker at dele vores passion for musik og den klassiske guitar til et bredt spekter af publikum. Musik er et universelt sprog, der går på tværs af kultur, køn og landegrænser og er med til at skabe sammenhold og fællesskab. Gennem et nært venskab ønsker vi at formidle glæden ved det at spille og dele musik sammen. Med et feminint touch ønsker vi at publikum skal blive draget ind i forundringernes land, hvor deres tanker kan flyde frit og være et frisk pust ind i hverdagen.

Vision for fremtidens by: Vi forestiller os fremtidens by som åben, kærlig og pulserende. Pulserende af nye tanker, fællesskab og kreativitet. En by hvor alle er lige, hvor alle har mulighed for at udvikle talenter og tør følge sine drømme. En by hvor sammenhold, venskab og samarbejde er i fokus.

Details

Date:
14/07/2018
Time:
19:00 - 20:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: