Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Travelling Tribes releasekoncert for ‘Artificial Moonlights’

19/12/2014 @ 20:00 - 23:55

I anledning af deres nye plade ‘Artificial Moonlights’ arrangerer Travelling Tribes i decembermørket et sammenbringende og drømmeskabende koncertritual med roterende lys, skygger, lyd og stærke drikke.
Denne aften skabes der i Domen et særligt rum hvor publikum og musikere eksisterer sammen. De eneste lyskilder i rummet er 5 flimrende drømmemaskiner, som skaber cirkulære bevægelser af lys og skygge. Imens holdes rummet udspændt af Travelling Tribes’ langsomme og filmiske musik.
Denne aften byder også på nyfortolkninger af Tribes sange fremført af Soffie Viemose (Nanome, Lowly) og Jeppe Zeeberg. Udover det bliver der serveret lækre delikatesser skabt af Jakob Vinkler fra Smag i Ebeltoft (www.smagshjemmeside.dk).
Om Travelling Tribes
Med omskifteligt rodfæste i både alternativ rock og verdensmusik har Travelling Tribes gjort sig bemærket som del af en psykedelisk københavnerscene, der ikke er bange for at lade den musikalske farvelade løbe helt sammen. Stammeagtigt slagtøj, udenlandsklingende melodier på celloen, synthesizers og impressionistisk guitarspil er blot nogle af de elementer, der kommer med på rejsen, når dette vovemodige kollektiv drager hen over kontinenterne og ud i provinserne.
Travelling Tribes’ debut album udløste i 2013 deres første koncert på Roskilde Festival og fire Danish Music Award nomineringer, hvor kategorien som årets world komponist blev vundet. I November 2014 udgiver bandet deres andet album kaldet Artificial Moonlights.

 

 

Details

Date:
19/12/2014
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, ,

Venue

Dome of Visions, Søren Kierksgaards Plads
Søren Kierkegaards Plads
København K, 1016 Denmark

Organizer

Travelling Tribes
Email:
emiljz@gmail.com
Website:
www.travellingtribes.net
%d bloggers like this: