Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Toner fra Burkina Faso

26/07/2018 @ 18:00 - 22:00

Besøg Burkina Faso – med sang, glæde, dans og fortællinger!

Kom med ind i kulturen, musikken og hverdagen i vores ti samarbejdslandsbyer i den vestlige del af Burkina Faso. SocieTrees-formand Phine Wiborg byder velkommen og fortæller om vigtigheden af musik, sang og dans som del af landsbyernes kultur og tro og om, hvordan fortællinger, musik og kvindernes sang har en ganske særlig vægt i landsbyernes religion.

Sammen skaber vi musik og dans med trommer og improviserede instrumenter, som de gør det i Burkina Faso og de omkringliggende lande. Det vigtigste for at deltage: Lysten til at have det sjovt, prøve noget nyt og nyde musikken sammen!

Den talentfulde danske sangerinde, Anastassia Vanja, følger op med hendes fortolkning af dansk musik, som på den ene eller anden vis afspejler musikkens vægt i dansk kultur. Har man lyst, kan man synge med på udvalgte danske sange, der – ligesom i de burkinske landsbyer – er en del af den danske kultur og hjælper os til at finde et fælles grundlag og sprog for at fejre livsglæden sammen.

Vision for bæredygtige fremtider: SocieTrees’ vision er at forbedre levevilkårene i Afrika gennem samarbejde med lokalbefolkningen, særligt lokale kvinder, gennem udvikling og vidensdeling om plantagearbejde. Gennem samarbejde og vidensdeling skabes et bæredygtigt og langvarigt udviklingsarbejde, hvor de lokale får mulighed for selv at tage ansvar og bidrage til at skabe en lysere fremtid.

Vision for fremtidens by: Når kulturer mødes, åbnes der op for fantastiske oplevelser, indsigter, fortællinger, udvikling og kreativitet. SocieTrees tror på en by fyldt med mangfoldighed og plads til nye tanker, kulturer og oplevelser, da det er gennem nye tanker, at vi finder plads til udvikling og innovation.

Details

Date:
26/07/2018
Time:
18:00 - 22:00
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizers

SocieTrees
Jette Lange
%d bloggers like this: