Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tegneklubben #1

26/08/2018 @ 14:30 - 17:00

Velkommen til Tegneklubbens kom-og-tegn event nummer 1!

Tegneklubben er et nystartet samlingssted for kreative og tegneinteresserede mennesker i Aarhus, som ønsker at møde ligesindede, blive inspireret og smittet med god tegnenergi! Lokationen skifter fra gang til gang, men konceptet er det samme: kom og tegn!

Tegneklubben er startet af en illustrator og en designstuderende med ønsket om at skabe et inspirerende og uformelt mødested, hvor man kan komme  som etableret kunstner, nyudklækket tegner og alt derimellem. Her findes ikke noget rigtig eller forkert, gode eller dårlige tegninger; har du ligesom os lyst til at tage et par timer ud af kalenderen og få dig en velfortjent tegnepause, så kom forbi og del din begejstring og fordyb dig i tegningens univers, samtidig med at du nyder og udforsker byens forskellige, kreative oaser – denne gang er det den smukke Dome of Visions, som lægger lokaler til. Her er der masser af plads til at udfolde sig i de lyse og rummelige omgivelser med udsigt til byen, havet og himlen. Der er også mulighed for at købe kaffe, øl etc. i baren.

Eventet er gratis og åbent for alle – det eneste du skal medbringe er dine yndlings tegnesager og skitsebog/papir. Vi glæder os til at ser jer!

De bedste hilsener fra Puk Ewdokia og Rebecca Ross

Vision for bæredygtige fremtider: Vores vision er at skabe en platform for gensidig inspiration og udveksling af erfaringer, samt et rum for kreativ udfoldelse udenfor hjemmets fire vægge – at åbne byen op og i samlet flok udnytte dens potentiale ved at besøge den sted for sted. Nye steder, nye tanker, nye mennesker!

Vision for fremtidens by: Fremtidens by er kulturelt blomstrende og har tillid og plads til mennesker, deres idéer og evner.

Details

Date:
26/08/2018
Time:
14:30 - 17:00
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: