Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stiftende generalforsamling for Havhaver Pier II

31/01/2017 @ 18:30 - 22:00

Privat arrangement

Vi er en ide- og opstartgruppe der genre vil dyrke nyttehaver på Pier II og for at komme i mål med projektet er vi nød til at danne en forening som laver en brugsaftale med kommunen. Derfor vil vi gerne afholde stiftende generalforsamling i Dome of Visions med det formål at danne en haveforening der kan udføre, drive og vedligeholde nyttehaverne.

Vision for bæredygtige fremtider: I fremtiden skal vi være bedre til at udnytte hinandens og naturens ressourcer og have fokus på nærområdet og det lokale. Vi skal være bedre til at bruge det er og anvende det på nye måder. Vi vil derfor I haveforeningen Pier 2 have fokus på anvendelse af den vilde natur som der er flere steder udenfor Aarhus og kombinere det med haveforeningens egne ideer og initiativer til fremtidens dyrkning.

Vision for fremtidens by: I fremtidens by er vi bedre til at dele og bruge hinanden. Vi har fokus på sundhed, bæredygtighed og ny teknologi der bruges med omtanke. Vi er åbne overfor nye tanker, religioner, baggrunde og måder at løse udfordringer på og ser Danmark som et foregangsland for innovation, udvikling og samarbejde.

Details

Date:
31/01/2017
Time:
18:30 - 22:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Havhaver pier 2
%d bloggers like this: