Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

STAK//BAR

24/11/2017 @ 16:00 - 20:00

Er du en studerende, der tænker kreativt?
Kunne din virksomhed eller organisation bruge nogle studerende, der tænker kreativt?

Så kan STAK hjælpe jer!

Kom til fredagsbar i domen og lær mere om STAKs visioner for fremtiden.

Vær forberedt på uformel match-making og idéer, der sparker din innovation i gang.

Vision for bæredygtige fremtider: STAK vil gøre de studerende til en ressource for de kreative erhverv og gøre de kreative erhverv til en ressource for de studerende.
STAK vil i 2018 skabe et fysisk mødested, et rum for kreativ og innovativ eksperimenteren, hvor de aarhusianske studerende kan mødes med andre studerende og de kreative erhverv. Her vil der være rammer for at kunne udvikle ideer, netværke, eksperimentere, skabe og få en fod inden for døren i et innovativt miljø. Stedet vil fungere som en fysisk ramme, hvor der vil være mulighed for at møde op og arbejde på projekter. Derudover vil projektet også bestå af regelmæssige workshops, hvor studerende og de kreative erhverv kan mødes over relevante aktiviteter og oplæg. Vi vil skabe et rum, hvor der er hjælp og støtte til studenterinvolverende projekter, der kobler de studerende og de kreative vækstmiljøer tættere sammen.

Vision for fremtidens by: I fremtidens by vil det ikke være afhængigt af din uddannelse, hvorvidt du opfattes som en kreativ studerende. I fremtidens by kan ALLE studerende være kreative – ikke blot de kunstneriske uddannelser eller ingeniørerne.

Kreativ innovation er alt fra den kulturstuderende med ønske om at skabe et frivilligt netværk for unge kunstnere til den landbrugsstuderende med en nyskabende ide til et anderledes malkningssystem. Kreativitet og innovation har intet specifikt ansigt, alder eller baggrund og vigtigst af alt ingen rigide grænser. Derfor vil vores sted også være et frirum for projekter af alle slags – i tråd med den mangfoldighed, en studenterby som Aarhus repræsenterer.

 

Details

Date:
24/11/2017
Time:
16:00 - 20:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

STAK
%d bloggers like this: