Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sputnik Music collective – Koncertaften

12/10/2018 @ 18:30 - 22:00

D. 12/10 går det ned i Dome of Visions, når udvalgte bands fra Sputnik Music Collective giver koncert.

Lineup:
Fleør
Oliver Dengsø
Tundra
Aztek

✲HVAD ER SPUTNIK?✲
Sputnik er et jysk musikkollektiv, som har eksisteret siden marts 2018. Sputniks vision er at kunne tilbyde et super bredt program af højkvalitets bands. Dette har ledt dem til at huse alt fra neo-soul, melodisk rock, folk, electronica og pop. Sputnik skal derved ikke forstås som en indikation af musikalsk retning men derimod kvalitet.

FLEØR:
FLEØR byder på atmosfærisk RnB/Soul med noget på hjerte. Deres nyudgivne album Fata Morgana behandler emnet om evig foranderlighed, og accept deraf. Bandet turnerer aktuelt rundt med forskellige opsætninger, alt fra det fulde 13-mands orkester, helt ned til den originale duo, bestående af Miriam Rehr (vokal) og Nikolaj Berg (keys). De spillede bl.a. to anmelderroste koncerter til årets SPOT-festival. Deres musikalske tilgang er præget af fri udfoldelse og ærlighed.
Lyd:
https://soundcloud.com/user-878032386/fleor-fata-morgana

Oliver Dengsø:
The melancholic indie folk music is written and composed by Oliver Dengsø who lures the listener into his romantically dark universe.

The vocal is accompanied by western style guitar trashy old Juno keyboard and crackling electronic sound layers. The elements are interwoven into a fabric best described as the sound of the late 60s singer-song writer submerged in a Twin Peak dreamlike and alienating scenery.

Live setup:
Oliver Dengsø – Vokal & Guitar
Jacob Lundø – Synth & Bas
Peter Møller – Guitar
Rune Lak – Trommer

https://www.facebook.com/oliverdengsoe/

Tundra:
Tundra er et band fra Nordjyllan. Det spiller følelsesladet musik med rødderne plantet i psykedelisk rock, pop og world. De sidste to år har Tundra arbejdet intensivt på at finpudse deres nye lyd og komponere deres debutalbum, der udkommer i sommeren 2018. Tundras arbejde med den nye musik er at forene vores fælles verden gennem musik. I tider, hvor afstanden bliver mindre mennesker imellem, mens at separation og ensomhed vokser, er det nødvendigt at se tilbage på vores rødder, finde vores fælles udgangspunkt og oprindelse. Dette kan vi gøre i musikken, hvorfra Tundras lyd og kreativitet tager afsæt. Bandet har modtaget anmelderroser siden opstarten og spiller på Reeperbahn Festival 2018.

Anmeldelser:

http://www.musikblogger.dk/way-up-north-2018-loerdag-studenterhuset-aalborg/

https://www.instagram.com/tundra_music/

https://www.facebook.com/tundratundratundra/

Aztek:
Aztek blev dannet i 2015 i Aalborg, med udgangspunkt i en fælles nysgerrighed for at dykke ned i rockens uendelige facetter og muligheder. Musikken kan bedst

beskrives som harmonisk eksperimenterende, kontrasterende og kraftfuld. Den

komplementeres af Benjamin Vestergaards storslåede, sikre vokal, der binder demange elementer sammen til en rumklangsmættet, halvmelankolsk storbyrock anno 2018.

Fra tidligere at have bevæget sig i et mere hårdt rocket univers, har bandet langsomt men sikkert bevæget sig i en mere indie-rocket retning. Det er dog stadig

eksperimenterne, der er i centrum i den musikalske proces. Det munder ud i en storslået og eksperimenterende lyd, der skiftevis præges af buldrende distortion og fredsommelige åndehuller. Dette præger også bandets andet studiealbum Perfect Imbalance, der udkommer 24. august 2018.

facebook.dk/aztekband

instagram.com/aztekband

single: https://www.youtube.com/watch?v=3e_MO1ptbVU

Vision for bæredygtige fremtider: En af Sputniks visioner er at styrke musikmiljøet i Jylland ved at arbejde sammen.
Musikbranchen i dagens Danmark er hård og tåler sjældent skævheder eller originaler. Vi tror ikke på, at det er den bedste måde fremadrettet, hverken for musikere eller lyttere. Vi har samlet 10 stærke bands, der er med på at arbejde side om side frem for at kæmpe mod hinanden i vejen til succes. Disse bands er meget forskellige i deres udtry, og rækker fra den blødeste R’n’b, til hård rock og world. Fælles er, at alle bands i kollektivet har noget specielt at byde på og er et lyt værd!

Vision for fremtidens by: Aarhus skal stå for fremdrift, økologi, grøn energi og masser af fed kultur

Details

Date:
12/10/2018
Time:
18:30 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: