Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Spil dansk: Ditte Rejnholdt og Jonas Rose

06/11/2016 @ 19:00 - 21:00

I anledning af Spil Dansk ugen spiller singer/songwriter Ditte Rejnholdt sangene fra hendes nyudkomne EP, ‘Månen og jeg’ sammen med guitarist René Kowalczyk. Sangskriveren Jonas Rose spiller sange fra EP’en ‘Lykken Venter Ikke’, som kan findes på Youtube, iTunes og Spotify, samt et par nyere numre med sit band.

Se mere på www.jonasrose.dk og på facebook

Visioner: 

Vision for bæredygtige fremtider: Fremtiden er bæredygtighed!

En vigtig del af bæredygtighed er overskud. Ikke kun økonomisk, men især også menneskeligt; vi skal tage os tid til de ting, der er vigtige. Vi vil med vores koncert forsøge at sætte fokus på kærligheden, tilgivelsen og rummeligheden som redskaber for en bedre fælles fremtid, hvor vi behandler hinanden og planeten ordentligt.

Vision for fremtidens by: Essensen af en by er liv og samvirke. Vi ønsker en fremtid hvor menneskene i byerne lægger mere mærke til hinanden, og kommer hinanden ved, for kun ved at anerkende og se og lytte til hinanden kan kærligheden og rummeligheden – og dermed tilgivelsen – få lov til at opstå. Musikken er et frirum for os som musikere, men også en mulighed for byens borgere som lyttere og tilskuere at standse op, være til stede og sanse øjeblikket. Vi håber at sanseligheden for lov at komme med ud fra koncertstedet og ud i byen, så vores tilskuere forlader os i godt humør, åndeligt beriget, og giver et stykke af os og sig selv videre til verden og menneskene i den.

Details

Date:
06/11/2016
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Jonas Rose
%d bloggers like this: