Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SØNTH COLLECTIVE PRESENTS

10/05/2018 @ 16:00 - 21:00

SØNTH collective er en drømmende synth-fest skabt af artisterne eif, When We Meet, Got No Filter og Might. Hver har de deres eget take på synth-poppen, men fælles har de alle et skandinavisk klingende udgangspunkt.

De musikalske kollektivister vil sætte spot på fællesskabets betydning og den energi, der ligger i at samarbejde og hjælpe hinanden på den danske musikscene. Genre-mæssigt bevæger kunstnerne sig i et elektronisk univers af minimalistisk pop og sjælfuld R&B. I januar 2018 udgav de deres første compilation digitalt og på kassette-bånd.

Under SPOT laver kollektivet en heldags-showcase i Dome of Visions. Udover to dobbeltkoncerter vil der være talks og workshops med alle kunstnerne.

Program:

Dobbeltkoncert

16:00: Might

16:45: Got No Filter

Workshops, talks & networking

17:30-19:00

Dobbeltkoncert:

19:30: When We Meet

20:15: eif

Kunstnerne:

Might’s emo-electro-univers prikker liv helt ind i sindets dunkelt belyste kringelkroge, lige der hvor vreden, tvivlen og kærligheden fletter fingre. Med følsomhed i præcist afmålte doser flyver hendes stemme på ryggen af en dyb bas, der langsomt giver sindets bløde vægge et elektrochok.

Got No Filter

Synthpopbandet mikser syntetiske vokaleffekter og synthesizers med reallyds-samples, trommemaskiner, endeløs rumklang og hip-hop beats. Inspirationen kommer fra elektroniske kunstnere som When Saints Go Machine og Fever Ray.

When We Meet

Med atmosfæriske lydflader fra to synthesizere og beats fra en analog trommemaskine leder When We Meet tankerne over i et drømmende univers – tilbage til 80’ernes new wave sound.

eif’s musikalske kerne består af ambiente, mørkeblå electronica-produktioner og en dramatisk melodistemme. Digitale synth-flader møder stemningsfulde guitarmønstre á la London Grammar.

SØNTH collective på Facebook: www.facebook.com/sonthcollective

Vision for bæredygtige fremtider: SØNTH collectives vision er at bidrage til en bæredygtig musikkultur, hvor man både giver og modtager. Dette er tanken bag dagens workshops, hvor kunstnerne vil dele ud af deres viden og inspiration, både til publikum og musikerkolleger.

Vision for fremtidens by: Ligesom fremtidens musikindustri, ser SØNTH collective fremtidens by have rødder i fællesskabet og co-creation.

Details

Date:
10/05/2018
Time:
16:00 - 21:00
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Ann-Sofie Rokbøl
%d bloggers like this: