Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sommerkoncert

15/06/2018 @ 20:00 - 22:30

Den 15. Juni får Dome of Visions besøg af de tre sangskrivere R. Noor, Mathilde og Rasmus Bo, der alle hver for sig vil spille en publikumsinddragende koncert.

De har fælles rødder i Nordjylland og kommer fra det samme vækstlag og er nu bosat i Aarhus. Deres projekter vil komplimentere hinanden og tage lytterne med ind i forskellige afkroge af, hvad sangskrivning er og opleves som.

R. Noor:

“Allerede når fingrene rører strengene, bliver man ramt. Hendes guitarlyd må være indstillet på “hjertefrekvens”, for den går i hvert fald lige i kulen.” – GAFFA

Bag synonymet R.NOOR finder man 26 årige Rikke Mølbæk. Det er historien om en rodløs sangskriver, sanger og guitarist født i Ilulissat (Grønland), opvokset i det dansk/ tyske grænseland og nu spået som en af Nordjyllands mest lovende upcoming artister. Med over 200 koncerter spillet siden 2013, har hun cementeret sig selv som en sangskriver, der mener det mere end almindeligt alvorligt. Musikken er skrevet ud fra følelserne om ikke altid at høre hjemme i hverken by eller kærlighed. Sangskrivningen er ærlig og dybtfølt med et tydeligt afsæt i det særdeles veludførte guitarspil – hvilket bl.a. har ført til titler som “Årets Danske Sangskriver 2013” v. Akustikkens Sangskriverkonkurrence i Aarhus og “Årets Nordjyske Sangskriver 2013” v. Band Battle på Skråen i Aalborg.

Med sine yderst velskrevne sange sætter Rikke ydmygt men alvorligt kursen mod at træde i Mads Langer og Tina Dickows fodspor som Danmarks næste store singer/songwriter darling.

Mathilde:

Mathildes musikalske univers udspringer af et drømmende, følsomt, rent, melodisk og lettere melankolsk udtryk. Hendes kompositioner er fyldt med både skrøbelighed og insisterende styrke, hvilket understøttes af hendes vokal-performance, der varierer i udtryk og intensitet.

Mathilde lader hver af sine fortællinger udspringe af en personligt reflekterende vinkel. Hendes tekster er ærlige, billedrige og grænsesøgende og udtrykker ligesom musikken en æstetisk klarhed med inspiration fra artister som Agnes Obel og Susanne Sundfør. Hun inviterer lytteren til at lukke øjnene og svæve med ind i stærke melodier og et tekstunivers, der skaber eftertænksomhed og nærhed.

https://www.facebook.com/mathildemusik/
https://soundcloud.com/mathilde-eriksen

Rasmus Bo:

Rasmus Bo er en kunstner, der trækker linjer tilbage på tidslinjen, men som i den grad også fylder et hul ud på den danske moderne musikscene og uden tvivl kommer til

at trække linjer langt frem. Med den legende lyd, der er stærkt bundet til tiden, understøttet af de stedbunde og danske tekster er projektet en rejse gennem en opvækst og en ungdom i dagens Danmark, der rummer alt fra små følelser til store politiske statements.

Et friskt pust og et musikalsk univers, hvor politik og kærlighed driller hinanden, hvor ungdommen, livet og Danmark er præcist indfanget og udtrykt.

https://www.facebook.com/rasmusbomusik/
https://open.spotify.com/artist/6mztoFYreSZWyQCPXjCIOq?si=4QJUjMS0SOii4YdqBLnwoA

Vision for bæredygtige fremtider: Bæredygtighed handler om at tage vare på hinanden og den jord, som vi lever på, og vi er alle tre meget bevidste om vores livsstil, og hvordan den påvirker verden omkring os. Vi mener, at miljøpolitik er et af de vigtigste emner i den offentlige debat, og vi håber alle tre på en fortsat positiv udvikling indenfor dette område i fremtiden.

Vision for fremtidens by: Fremtidens by er fuld af mennesker, som deler med hinanden. Vi kører i fælles elbiler, som har ladestationer i hele byen. Vi kører på bycykler til grønne områder, tager til koncerter, hvor strømmen kommer fra naturlige energikilder. Plastikemballage er væk, og vi bruger organisk engangsbestik, når der sælges mad på festivalen.

Details

Date:
15/06/2018
Time:
20:00 - 22:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: