Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SOMMERFEST med Ungdommens Røde Kors

26/08/2017 @ 15:00

Som en del af det officielle program for Aarhus Festuge rykker Ungdommens Røde Kors i år deres  sommerfest til byens flotteste udsigt – og alle er inviteret!

Vi tænder grillen, åbner baren og skruer op for musikken. Så tag din ven i hånden, om du er frivillig eller ej, og kom til fælleskabsfest ved Dome of Visions. Udover grill holder vi et oplæg om frivillighed i 2017 og de muligheder, det giver for at bygge bro mellem mennesker. Tidligere medlem af landsbestyrelsen i Ungdommens Røde kors, nu præsident i Røde Kors, Hanna Line Jakobsen, vil blandt andet fortælle om, hvordan man får tændt gnisten for frivilligt arbejde, og hvordan man holder sig motiveret.

Det bliver en dag fyldt med sjov og inspiration, og vi håber, du vil være med!

Vision for bæredygtige fremtider: Hos Ungdommens Røde Kors er vores vision for en mere bæredygtig fremtid fokuseret på frivillighed. Vores mission er, at ingen børn og unge skal være udenfor. Derfor vil vi inspirere unge til at lægge tid og kræfter i arbejde, der hjælper andre mennesker, men som også giver den unge en ansvarsfølelse. Vi vil skabe et fællesskab, hvor der er plads til alle, og hvor alle kan stå med en følelse af at betyde noget.

Vi tror på, at det kan berige de unge med erfaring og give dem mod på at ville gøre en forskel i samfundet. Og at det er noget, som de vil kunne tage med sig ud i livet og bruge til at hjælpe andre.

Vision for fremtidens by: Vi mener, at frivillighed er et godt redskab i udviklingen af fremtidens by. Spørger man unge i dag, udtrykker mange, at de gerne vil være med til at gøre en forskel og præge deres by. Derfor har vi en vision for, at der skal være lettilgængelige muligheder for at blive en del af frivillige organisationer. Dette vil styrke de unge, give dem et fællesskab og lade dem hjælpe andre unge og børn i Aarhus.

Details

Date:
26/08/2017
Time:
15:00
Event Category:
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: