Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Smag på Aarhus Stafetten – Snapselaug

26/10/2017 @ 19:00 - 21:00

Inspiration og forberedelse af et kommende snapselaug. Deltagerne i Smag på Aarhus’ snapseture har savnet et mødested til gensidig inspiration, og de har taget initiativ til mødet. Det er et åbent og gratis arrangement i rækken af SPAS – Smag på Aarhus Stafetten.

Vision for bæredygtige fremtider: Aarhusianerne skal selv være med til at skabe og påvirke deres nære omgivelser med smukke træer, buske og planter, der er fulde af smag. Samtidig skal den spiselige natur formidles, så flere af byens borgere opdager det mangfoldige spisekammer, som naturen i og omkring Aarhus byder på.

Vision for fremtidens by: Smag på Aarhus er et 4-årigt projekt støttet af Nordea-fonden og forankret i Center for Byens Anvendelse, Teknik og Miljø, Aarhus Kommune. Det er et ambitiøst natur- og madprojekt, hvor byens rum skal gentænkes, så der bliver flere spiselige og sanselige miljøer i Aarhus. Aarhusianerne skal selv være med til at skabe og påvirke deres nære omgivelser med smukke træer, buske og planter, der er fulde af smag. Samtidig skal den spiselige natur formidles, så flere af byens borgere opdager det mangfoldige spisekammer, som naturen i og omkring Aarhus byder på.

Details

Date:
26/10/2017
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Smag på Aarhus
%d bloggers like this: