Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SJ Strategiworkshop og Sommerfest

30/06/2017 @ 09:45 - 23:00

Privat arrangement

Som optakt til Søren Jensens sommerfest lanceres Søren Jensens tilgang til ‘miljøledelse’, der omhandler, hvordan Søren Jensen som virksomhed kan understøtte triple bottom line tænkning i virksomhedens drift og ydelser.

Der vil være to indlæg om emnet:

1) ledelsens velkomst og interesse for emnet og

2) en introduktion til organisationen omkring miljøledelse og tiltag for det kommende år.

Det vil være første gang, at medarbejderne bliver introduceret til emnet.

Herefter vil der være en workshop, hvor flere emner behandles – blandt andet: hvad er regenerativt byggeri i Søren Jensen, og hvordan tænker vi det ind i vores projektmodel?

Eksempler på andre arbejdstitler til spørgsmål er: hvad er SJ kultur, hvad er inspirerende ingeniørkunst? Hvad er human centrisk design?

Resultatet fra workshoppen indarbejdes i virksomhedens strategiske mål for det kommende år.

Efter workshoppen holdes der sommerfest (kl. 18-23)

Vision for bæredygtige fremtider: Bæredygtige fremtider er en del af Søren Jensens ambition og vision.”Vores firma blev grundlagt af Søren Jensen, da han i 1945 udtrådte af et partnerskab i Aarhus og flyttede til Silkeborg for at blive selvstændig og højne sin faglighed.

I dag ejes og ledes Søren Jensen i samme ånd af 2. og 3. generation, men konteksten er ændret. Borte er efterkrigstidens mangel, og samfundsudfordringen er blevet at skabe en bæredygtig fremtid. En udfordring som er konkret, og hvor vores ingeniørfaglighed har et

betydeligt ansvar:

  • Byggeri udgør 80 mia.kr. og dermed 5 pct. af Danmarks BNP
  • Dansk boligbyggeri har en gennemsnitlig levetid på 77 år
  • Byggeri udgør 43 pct. af Danmarks CO2 emissioner
  • En dansker opholder sig 90 pct af sit liv indendørs

Vores omsætning resulterer i 5.000 årsværk på

byggepladserne og 150.000 kvm. nyt byggeri årligt. Hvad vi designer, betyder noget reelt for samfundet og har en konkret indflydelse på manges livskvalitet.

I Søren Jensen tør vi tage udfordringer op, også de store, og ændre status quo. Vi vil derfor stræbe efter at definere og skabe næste generations byggeri:

  • Det regenerative byggeri, hvor de investerede økonomiske,

menneskelige og miljømæssige ressourcer regenereres i løbet af byggeriets levetid.

  • Det bruger-centriske byggeri, hvor der er fokus på den enkeltes oplevelse af funktionalitet, indeklima og brugervenlighed.

Vejen mod næste generations byggeri er belagt med værdsat ingeniørkunst – vi er ingeniører, og vi finder de bedste løsninger – fra de innovative til de lavpraktiske. Ingeniørkunst er at udvide byggeprojekters potentialer ved at finde de rigtige løsninger, der på kreativ vis besvarer samfundsmæssige udfordringer uden at gå på kompromis med brugerens kvalitetsoplevelse eller projekters bygbarhed.”

Vision for fremtidens by: Design af fremtidens by er regenerativ, og fokus er på at skabe byer og bygninger, der til sammen skaber en levedygtig ramme for byens borgere, uden at borgernes liv har negative planetære eller samfundsøkonomiske konsekvenser.

Details

Date:
30/06/2017
Time:
09:45 - 23:00
Event Category:
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Christina Kuntz
%d bloggers like this: