Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Shamanistisk solhverv

21/12/2017 @ 16:00 - 18:30

Kom til shamanistisk solhverv i den smukke stemningsfyldte Dome of Visions.
Vi fejrer lysets tilbagevenden til natur og mennesker.

Det bliver en eventyrlig eftermiddag med masser af levende lys, trommen, raslen og beretningen om lysets Gud Balder.
En særlig stund her på årets korteste dag, hvor du får en chance for at blive lidt fortryllet af raslens naturlyd. Og med fortællingen som baggrund rejser vi på trommens urgamle lyd for at hente lyset tilbage til vores verden. Efter trommerejsen lægger vi op til, at de, som har lyst, kan dele deres oplevelse i kredsen.

Medbring dit eget varme tæppe og en måtte.

Eftermiddagen ledes af Ki blå Vind, som er erfaren ritual leder og trommerejseiværksætter.
Se mere om trommerejser på: www.shamanicroom.dk
Vision for bæredygtige fremtider: Natur, planter og dyr er vores nærmeste medspillere i denne verden. Direkte og indirekte. For en bæredygtig fremtid vil det være fantastisk, om vi – som menneske og kultur – indser dyr og planters intelligens og visdom som ligeværdig med vores egen. Alle livsformer på kloden har ret til at være en værdig del af jordens mangfoldighed.

Vision for fremtidens by: En by fyldt med natur og plads til dyr, hvor vi bor og lever tæt på naturens finurlighed, skønhed og liv. Køer, der græsser uden for musikhuset, spiselige planter i parker og hvor som helst. Træer i stedet for p-pladser. Soldrevne busser/ sporvogne og masser af bycykler i stedet for biler. En by hvor natur og menneske lever i et værdigt og frugtbart samspil. En by hvor vi kan finde fred og mening sammen med planter og dyr.

 

Details

Date:
21/12/2017
Time:
16:00 - 18:30
Event Categories:
,
Event Tags:

Organizer

Ki Blå Vind
%d bloggers like this: