Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SCENARIO Six Bells

19/06/2015 @ 19:00 - 23:55

DKKR250

De rigtige beslutninger i nutiden kan skabe en bæredygtig fremtid. SCENARIO Magazine arbejder for at sikre læserne det bedst mulige beslutningsgrundlag, så de kan træffe kloge valg for sig selv og andre. Vi gør det ved at skrive om udviklingstræk, ideer, visioner og mulige fremtider – og ved at skitsere konsekvenserne af vores ageren i nutiden. Vi tror på, at fremtiden kan påvirkes til det bedre, hvis det sker på et oplyst grundlag, og vi takker for samarbejdet med Dome of Visions om vores Six Bells-arrangement den 19. juni 2015, hvor vi gennem seks kompakt-foredrag belyser relevante problemstillinger og muligheder.
Morten Grønborg, chefredaktør, SCENARIO Magazine 

Skærmbillede-2015-05-08-kl.-10.34.08

SCENARIO Six Bells mixer natteliv og konference. Tag din bedste kollega under armen og vær med.

SCENARIO Six Bells er antitesen til den statiske dagskonference, hvor vi sidder for meget ned og lytter for længe, og hvor punktet ‘mingling’ altid virker påklistret. Hos os går vi direkte i baren og starter samtalen, der fortsætter hele aftenen. Undervejs bliver du oplyst og underholdt gennem relevante oplæg og optrædener. Idealerne er salonen, samtalen og det frie ord. I blenderen er trends, ideer, visioner, dramatik, musik og absint.

Vi begynder med en drink klokken 18.30, og mellem 19.00 og 22.00 ringer vi seks gange med den store messingklokke og præsenterer et indlæg, hvor stemmens kraft er det centrale. Med minimal forstærkning vil du på en aften opleve musik, dramatik og kortformat-foredrag om fænomener og fremtid, kurateret af holdet bag Scenario Magazine.

Entré: 300 kr. inkl. bar*

*Billetprisen inkluderer bar i tidsrummet 18.30 til 22.00 (velkomstdrink samt øl, vin eller vand hver gang, vi ringer med klokken).

Program:

18.15: Dørene åbner

18.30: Velkomstdrink

19.00-22.00: Six Bells: Drinks & Talks
I dette tidsrumpræsenterer vi fem kompaktformat-foredrag om trends, fænomener, teknologi og fremtid og ét stykke ny dansk dramatik af Julie Petrine Glargaard, som opføres for første gang denne aften.

Dj Niels Christian Cederberg (DR P8) spiller jazz- og soul-
vinyler mellem indslagene.

22.00-01.00: Efterfest med dj Lasse Lautrup aka Cohnny Jazz.

CPH:DOX – Nordeuropas største dokumentarfilmfestival – er til stede og dokumenterer de seks indlæg

Vi glæder os til at se dig til et brag af en aften!
http://www.scenariomagazine.com/sixbells/

Details

Date:
19/06/2015
Time:
19:00 - 23:55
Cost:
DKKR250
Event Categories:
, , , ,

Venue

Dome of Visions, Søren Kierksgaards Plads
Søren Kierkegaards Plads
København K, 1016 Denmark

Organizer

Nicklas Larsen
Email:
nl@iff.dk
%d bloggers like this: