Loading Events

« All Events

SCAPES : NOVAM ARTEM

August 15 @ 17:00 - August 19 @ 23:00

scapes-banner-3

SCAPES : NOVAM ARTEM

Novam Artem transformerer igen Dome of Visions til en multi-kunstnerisk boble, og præsenterer for første gang kompositionen SCAPES.
Den sfæriske sanseoplevelse der til dagligt findes under den menneskeskabte himmelhvælving, fyldes nu med denne alsidig konstruktion af udstillinger, videokunst, scenekunst og et eksklusivt lys & lydunivers.

Tirsdag til torsdag; vil man kunne opleve en symfoni af den unikt sammensatte fotoudstilling indhyllet i et lydunivers, komponeret af nationale og internationale soundscape kunstnere.

Fredag:
Dørene åbnes for SCAPES CINEMATHEQUE – avantgarde biografen der præsenterer undergrundskunstens kortfilmsunivers.
I Dome of Visions præsenterer vi en nøje udvalgt håndfuld af kunstnere fra den danske filmkunsts subkulturelle scene.
Efterfølgende screeningen findes muligheden for at deltage i den eksklusive aftertalk, hvor du kan møde kunstneren i plenum og få dybere indsigt i filmene der vises.
Aftenen sluttes af med live optræden, med musik fra ugens gennemgående lydverden der har været spillet i Dome of Visions

Lørdag:
‘Art in progress’ er definitionen af den afsluttende lørdag, hvor Novam Artem præsenterer muligheden for at opleve en æstetisk optræden fra den nationale perforamncescene.
Du vil som tilskuer få indblik i kunstnerens proces og tanker om den endnu ufærdige produktion og med den åbne invitation til kommunikation publikum og kunstner imellem, vil tilskueren her komme helt under huden på hver enkelt stykke der præsenteres.

Vision for bæredygtige fremtider: Novam Artem er et avantgarde hybrid-medie for undergrundskulturens kunstneriske univers. Igennem den eksklusivt skabte platform af scene, udstilling og konstruktion udvikler Novam Artem et ståsted for kunstnerne, hvor de kan udfordre deres publikum og sammen finde mulighederne i de moderne subkulturelle fundamenter.

Vi arbejder for at skabe rum for kulturens undergrundsscene, og lade denne blive synliggjort i hverdagens gadebillede; og således åbne for den kreatives dialog om hver enkelts opfattelse af værket.

SCAPES udfordre opfattelsen af rummet vi befinder os i, som endelsen på det givne. Det er en perspektiv konstruktion af den kulturelle samkvem der bidrager til hver enkelts forståelse af de universelle ideer og informationer der flyver omkring os; bragt til live i naturen, i menneskets adfærd og i de subnationale samfund.

SCAPES er billedet af hvordan vi forholder os til den kulturelle dominans og mindreværd; og åbner, uden politisk eller religiøse undertoner, muligheden for indsigt i subkulturens kreative syn på hverdagen.

Vi vil åbne de lukkede døre og starte dialog mennesker imellem, for herved tror vi på muligheden for forandring i kulturlivet, syn på mennesket og yderlig forståelse for dagene vi hver især lever.

Vision for fremtidens by: Novam Artem tror på en fremtid med yderlig offentlig adgang til en multisocial bevidsthed om byens pulserende kulturliv. At der giver plads for befolkningen til at blive oplyst og inspireret af lokale, såvel som internationale individers syn på hverdagen, fortalt igennem kunsten de skaber.

Vi vil med SCAPES illustrere mulighederne der findes i sådanne en konstruktion og dermed sætte fokus på dialogen om potentialet i et ukritisk urbant miljø, der åbner døre for sanselig inspiration og social respekt publikummet imellem.

Den socialkulturelle kreativitet, tror vi på, er et vigtigt aspekt i det urbane landskab. At kunst, uanset anvendt medie, beriger enhver social sammenhæng og vil fremme folkets forståelse for alsidigheden i miljøet de lever i.

Details

Start:
August 15 @ 17:00
End:
August 19 @ 23:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Novam Artem
%d bloggers like this: