Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Salsa for Sjov i domen

11/09/2018 @ 19:00 - 22:00

Kom og prøv den cubanske salsa i Dome of Visions. En sjov og skør dans med masser af glæde, smil og svingende hofter. Vi lægger op til en sjov aften i dansens og musikkens tegn, hvor alle kan være med, øvet som uøvet, og aftenen indledes med sjov begynderundervisning med Sebastian Bagge fra salsaskolen Salsa for Sjov. Så kom og prøv den sjove dans. Arrangementet er tilmed gratis.

Du behøver ingen dansepartner for at deltage. Vi danner par, når I kommer, og vi skifter desuden partnere løbende, så I får danset med en masse forskellige.

Program:

Kl. 19.15 Begynderundervisning med Sebastian Bagge – Salsa for Sjov

Kl. 20.00 Fri dans resten af aftenen

Kl. 22.00 Vi siger tak for denne gang

Pris: Gratis

Vi glæder os til at danse med jer!

Vision for bæredygtige fremtider: Visionen for Salsa for Sjov og eventet “Salsa for Sjov i domen” er at sprede kendskabet til og glæden ved dans. Det kommer i forlængelse af det beboerarbejde, Salsa for Sjov udfører i Beboernes Hus i Øgaderne, hvor samme vision er gældende. I Salsa for Sjov tror vi på, at dans er en vigtig aktivitet for en social bæredygtig fremtid, fordi dans er glædesskabende aktivitet, hvor nærvær, tillid og glæde stimuleres, og dans er således utrolig effektiv til at knytte stærke sociale bånd. I en samtid og fremtid, hvor flere og flere føler sig ensomme, og hvor de sociale medier overtager mere og mere af den sociale kontakt, bliver behovet for aktiviteter såsom dans endnu vigtigere. Således er visionen for Salsa for Sjov i domen at sprede kendskabet og glæden ved dans, fordi denne glæde tjener et vigtigt formål for vores samfund, samtidig med at den cubanske salsa er med til at skabe et mere mangfoldigt og rigt kulturliv til Aarhus.

Vision for fremtidens by: I fremtidens by tror Salsa for Sjov på vigtigheden af, at Aarhus forsat har mange forskellige kulturtilbud, som kan sikre mangfoldighed og glæde og mening i borgernes liv. I fremtidens Aarhus kæmper Salsa for Sjov særligt for, at nærværet, tilliden og de sociale bånd bliver endnu stærkere, og at dans kan fylde en større rolle i kulturlivet, således at dans bliver et mere integreret element i borgernes hverdag og ikke kun gør sig gældende, når alkohol er involveret. Stærke sociale bånd er fundamentet for et godt og meningsfuldt liv, og dans er en aktivitet, som kan være med til at skabe disse. I fremtidens by håber vi således, at fællesskabet og de sociale bånd er endnu stærkere end de er i dag.

Details

Date:
11/09/2018
Time:
19:00 - 22:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: