Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rundvisning / Introduktion til huset for Æstetik og Kultur

29/08/2018 @ 12:20 - 12:50

Vi kommer forbi domen med den nye årgang af studerende på Æstetik og Kultur 2018 i rusugen i forbindelse med en kulturel byvandring. Sidste år var vores eget hold så heldige, at tutorerne havde arrangeret en kulturel byvandring, hvor nye studerende fik mulighed for at se nogle af de kulturelle perler, Aarhus har at byde på. I den forbindelse var vi forbi jer i Dome of Visions, hvor vi fik en kort introduktion til, hvad stedet er og kan, og hvordan vi som nye studerende måske selv kan være med til at bidrage til domens mange arrangementer.

Vision for bæredygtige fremtider: Vores vision for de studerende er at vise dem, hvordan kultur, hvad enten det er musik, yoga, fortælling, digte eller noget helt femte kan eksistere på organisk vis. Ud over at vise de nye studerende rundt er det vigtigt for os at vise kultur-institutioner i Aarhus (i bred forstand). Et af vores nøglepunkter er at få frem hvordan kultur i høj grad er noget, man selv kan skabe, og noget man bidrager til – det er ikke fabrikeret eller kun for dem med min. en bachelor-grad fra en kunstfaglig retning på universitetet. Vi vil gerne vise, hvad et karriere-perspektiv kan være – men også hvad et frivillig-perspektiv kan være.

Vision for fremtidens by: I fremtidens by er vi ikke bange for at komme ud på arbejdsmarkedet og sidde fast i møllen – i fremtidens by er kultur noget, man gør og kan gøre uanset arbejdsmarked og mølle, i fremtidens by kræver det ikke skarpe albuer, men stærke arme og gode ideer.

Details

Date:
29/08/2018
Time:
12:20 - 12:50
Event Categories:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Andrea Brønniche
%d bloggers like this: