Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

RHYTM OF ART X THE NEW FAMILY

16/03/2017 @ 20:00 - 22:00

DKK50

Entre 50 kr.

Stærke kræfter i Aarhus i nyt koncertsamarbejde

Rhythm of Art er et nyt spændende samarbejde mellem Train Live, Dome of Visions og den kombinerede ungdomsuddannelse ’Kulturentreprenør’.
Unge kunstnere fra kulturentreprenøruddannelsen og up-coming bands fra Aarhus mødes og samarbejder om at holde en koncert i Dome of Visions. Sammen og i mødet mellem deres forskellige kunstarter vil de skabe en unik oplevelse for publikum.

Rhythm of Art bliver en platform for de unge up-coming artister, hvor fokus er på talentudvikling, dialog og networking på tværs af kunstarter. Ambitionen er således at skabe et mulighedsrum, der kan understøtte en bæredygtig udvikling i de kulturelle vækstlag I Aarhus. Det sker ved at lade artisterne samarbejde, sparre med hinanden og eksperimentere med koncertrummet.

Første band der skal optræde er søskende trioen @The New Family. Der er fokus på vokalharmonier og et tekst univers fra livets gang.

Glæd dig til en oplevelse hvor både dine sanser og øregange bliver forkælet.

Vision for bæredygtige fremtider: Rhythm of Art bliver en platform for de unge up-coming artister, hvor fokus er på talentudvikling, dialog og networking på tværs af kunstarter. Ambitionen er således at skabe et mulighedsrum, der kan understøtte en bæredygtig udvikling i de kulturelle vækstlag I Aarhus. Det sker ved at lade artisterne samarbejde, sparre med hinanden og eksperimentere med koncertrummet.

Vision for fremtidens by: Visionerne for fremtidens by er at der bliver ved med at være venues, hvor man tør at eksperimentere, samt rum til at man på tværs af kunstarter kan mødes, skabe og udfolde sine visioner.

Details

Date:
16/03/2017
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
DKK50
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: