Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pladereception & koncert med Fremmand (FO/DK)

09/05/2018 @ 20:00 - 23:00

Fremmand (FO/DK) er et nyt new wave / synthrock band, som trækker på referencer fra tidlige new wave bands som The Cure, New Order og Depeche Mode.

Bandets første single, nummeret “Unknown Faces”, har ligget i A-rotation på færøsk national radio i månedsvis og nu kommer debutalbummet så.

Debutalbummet udkommer 1. maj på vinyl og digitalt. På albummet medvirker Peter Hayes (Black Rebel Motor Cycle Club) og Euan Dickinson (Massive Attack).

I front har bandet den færøske sangerinde Jana Hjalgrímsdóttir, der med sine rødder i færøsk musik giver bandet et helt unikt udtryk, hvor tekstuniverset er en blanding af færøsk og engelsk og melodisk trækker på referencer fra færøsk musiktradition.

Derudover består bandet af producer og trommeslager Tobias Weltzer (Indigo Sun), Nikolaj Berg (The Recipie) på keyboards og kor, Rico Holmer (Kold sved) på bas og kor.

Vision for bæredygtige fremtider: Vi mener, at vores forbrugssamfund er løbet løbsk i forhold til at sætte tæring efter næring. Vi køber og smider alt for meget væk, ifht at vi presser miljøet max. Derfor mener vi, at vi alle bør stille os selv det spørgsmål, når man skal købe en var: “Er det noget, som jeg virkelig har brug for?”. Hvis vi alle gør en lille indsats, så vil summen gøre en stor forskel.

Vision for fremtidens by: Vi håber at Aarhus kan blive bedre til at manifestere sig som “verden mindste storby”, rent kulturelt.

Så vi kommer til at se en mere mangfoldig undergrundsscene i det aarhusianske musikliv igen. Vi har gjort det før, vi kan gøre det igen!

Details

Date:
09/05/2018
Time:
20:00 - 23:00
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Tobias Weltzer
%d bloggers like this: