Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pilgrimsvandring for kvinder – Afslutningsceremoni

08/07/2018 @ 12:00 - 14:00

“Grandmothers Circle the Earth – Danmark” inviterer til åbent arrangement i Dome of Visions. Kvinder fra hele Danmark har været på Pilgrimsvandring i Mols Bjerge og lyttet til budskaber fra de gamle kraftsteder og fra naturen. Kom og hør, hvad der bliver fortalt. Gammel visdom hentes frem for at skabe balance i og omkring os.

Se mere på www.grandmothersdanmark.dk

Vision for bæredygtige fremtider: Hopi profetien: “When the grandmothers Speak – the World will Heal”. Verden har brug for den feminine visdom, som de ældre kvinder traditionelt har stået for. Visionen er, at alle mennesker lever som et folk, der ærer Moder jord og alt liv – nu og for de næste syv generationer. Vi lever i fred og balance med hinanden og naturen.

Vision for fremtidens by: Fremtiden by har ren luft og rent vand. Energien kommer fra vedvarende energikilder. Der dyrkes spiselige træer, buske og planter i parker, på altaner, tage mm. Sociale enheder er bygget op om naturlige mødesteder. Mennesker bidrager med deres forskelligheder, og vi tager alle ansvar for fællesskabet og børnenes trivsel.

Details

Date:
08/07/2018
Time:
12:00 - 14:00
Event Category:
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: