Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

På ROU i Dome of Visions!

20/09/2018 @ 19:45 - 22:30

ROU er en lokal musikforening med det formål at arrangere koncerter med upcoming-musikere der har noget på hjerte. Foreningen ROU afvilker hvert år 4 koncertaftener på Train og arbejder derudover med diverse sideløbende koncertevents. For nyligt afviklede forneingen blandt andet en scene til Understrøm Festival under Aarhus Festuge. Denne gang byder ROU velkommen til et lidt andereledes event end de plejer – en mere intim, hyggelig og smuk koncertoplevelse.

Dome of Visions åbner dørene for en magisk aften, hvor grænsesøgende musik vil fylde den smukke kuppel – det bliver noget, du ikke vil gå glip af!

Kom forbi Domen og nyd smuk musik i smukke omgivelser!

Vision for bæredygtige fremtider: Selvom ROU er en musikforening med fokus på upcoming musikere, og derfor ikke umiddelbart har et direkte link til arbejdet med bæredygtighed, går vi alligevel meget op i miljø og bæredygtige løsninger. Noget af det der skal til for virkelig at kunne brage igennem med nogle bæredygtige løsninger, som faktisk har en stor effekt, er fællesskaber og åbenhed for nye måder at gøre ting på. ROU er et fællesskab, både internt og eksternt, hvor vi bringer mennesker sammen omkring musik. I ROU er vi desuden åbne overfor nye løsninger og har viljen til at gøre en forskel. Som det ser ud ligenu er foreningens CO2-aftryk, på trods af snart 7 koncertevents i bagagen, praktisk talt lig med nul. I fremtiden håber vi på at være med til at skabe endnu større fællesskaber og forhåbentlig være med til at skabe grønnere og mere bæredygtige koncertmiljøer!

Vision for fremtidens by: Foreningen ROU har en stærk forbindelse til vores by -Aarhus. Størstedelen af foreningens medlemmer har gået på Aarhus Katedralskole i byens centrum og har tilbragt deres bedste ungdomsår i det århusianske kulturliv, som vi nu selv biddrager til. Vi håber på at fremtidens Aarhus får lov til at forblive hvad den er nu – nemlig verdens mindste storby. En by som har et rigt og åbent kulturliv, stor frivillighed og plads til alle. ROU har i sinde at deltage aktivt i det aarhusianske musikmiljø mange år endnu, og vil forhåbentligt biddrage med mange kulturelle events fremover.

Details

Date:
20/09/2018
Time:
19:45 - 22:30
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: