Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Open Air Yoga Aarhus Special: tidlig sommer i domen

29/04/2018 @ 10:00 - 11:15

Summer comes early in the dome, and we celebrate that with our 3. free “Open Air Yoga” Dome Edition. Limited to 50 participants.

We will do a mixture of hatha flow and partner/acro yoga.

Everyone is welcome – beginners and advanced practitioners, so don’t be shy and bring along your best friend, roomie, study buddy, mom or dad.

All you need is a yoga mat, a blanket/towel and at least two layers of clothing.

The event is free, but we would be happy to recieve: a hug, a beer or 30,- DKK.

Med partner yogaen opløser vi de unødige barrierer, vi bygger op imellem os og finder ud af, hvor afslappende og givende det er at komme hinanden lidt ved – noget vi danskere alle har godt af at opleve.

Vision for bæredygtige fremtider: Vi ønsker med Open Air Yoga Aarhus at gøre yogaen tilgængelig for alle byens borgere på udvalgte hotspots. Det er en fantastisk måde at interagere med byens mangfoldige byrum på, at indgå i et ligesindet fællesskab og at lære en række yogateknikker, som man kan tage med sig, hvor end man går, og praktisere i sit øvrige liv efter interesse.

Vision for fremtidens by: Vi håber med Open Air Yoga at kunne skabe en bevægelse imod at udnytte byens arealer til sunde, fordybende og fællesskabsorienterede aktiviteter, så vi igen får et sprudlende og aktivt byliv.

Details

Date:
29/04/2018
Time:
10:00 - 11:15
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: