Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OM-chanting “Cities of light”

16/08/2017 @ 19:00 - 21:00

OM Chanting er en unik og powerfull oplevelse, der får folk til at glemme tid og sted, når lyd, lys og bevidsthed kærlighedsfuldt smelter sammen. OM betyder enhed med den skabende energi. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. Den tilhører hele menneskeheden uanset nationalitet, etnicitet eller religion. På det personlige plan balancerer OM Chanting vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige niveauer. På det kollektive plan gavner OM chanting Moder Jord og har stærk helbredende virkning på omgivelserne. OM Chanting fører til mere glæde i livet. Mød op og vær med til at skabe fred i dig selv og i verden.

Vision for bæredygtige fremtider: Vision for fremtidens by: Fremtidens Aarhus er åben og mangfoldig og fyldt med virkelystne borgere. Her er ingen, der dømmer, men vi er åbne overfor netop mangfoldigheden. Dog inden for de værdirammer, som ligger til grund for et godt Aarhusliv?

Vision for fremtidens by: Vision for fremtidens by: Fremtidens Aarhus er åben og mangfoldig og fyldt med virkelystne borgere. Her er ingen, der dømmer, men vi er åbne overfor netop mangfoldigheden. Dog inden for de værdirammer, som ligger til grund for et godt Aarhusliv!

Details

Date:
16/08/2017
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Anette Thykjær
%d bloggers like this: