Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OM Chanting

04/11/2017 @ 19:00 - 21:00

OM Chanting er en unik og powerfuld oplevelse hvor lyd, lys og bevidsthed kærligt smelter sammen. OM betyder enhed med den skabende energi. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. Den tilhører hele menneskeheden uanset nationalitet, etnicitet eller religion. På det personlige plan balancerer OM Chanting vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige niveauer. På det kollektive plan gavner OM chanting Moder Jord og har stærk helbredende virkning på omgivelserne. OM Chanting fører til mere glæde i livet.

Praksis: Vi sidder i to cirkler på stole eller måtter (medbring selv måtte) og chanter OM i 45 min. Bagefter vil der være en kort guidet meditation. Mød op til en dejlig fredfyldt aften i selskab med den universelle lyd og vær med til at skabe fred i dig selv og i verden.

Se Bhaktimarga.dk for mere information.

Arrangementet er gratis.

Vision for fremtidens by: Fremtidens Aarhus er åben og mangfoldig og fyldt med virkelystne borgere. Her er ingen, der dømmer, men vi er åbne overfor netop mangfoldigheden. Dog inden for de værdirammer, som vi i fællesskab har valgt skal ligge til grund for et godt Aarhusliv.

Vision for en bæredygtig fremtid: Udviklingen af et bæredygtigt samfund handler bl.a. om at vi alle tager et medansvar. At vi er sammen om at passe på miljøet, klimaet og naturen og gerne mere natur ind i byerne. Med få midler kan vi udvikle meget, men det er nødvendigt med opbakning fra større økonomiske aktører, så nye bæredygtige ideer kan igangsættes.

Details

Date:
04/11/2017
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: