Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Networking: Nye mål og personlig branding

07/02/2018 @ 17:30 - 19:30

Networking, nye mål og personlig branding

Stambord Aarhus: mød Karina Boldsen, Solitwork, og få inspiration til networking, nye mål og personlig branding.

Det kan være udfordrende at opbygge et stærkt netværk eller få det optimale ud af det eksisterende for mange hjemvendte udlandsdanskere. Til dette ’Stambord Aarhus’ kan du få inspiration til, hvordan du udnytter og udbygger dit netværk, sætter nye mål, som matcher din passion, og personlig branding.

Karina Boldsen, Chief Commerciel Officer hos Solitwork, giver et indlæg med fokus på ovennævnte som opvarmning til efterfølgende debat og networking.

Karina Boldsen er desuden partner i Boldsen & Lindhardt Board Advice, indehaver af Karina+, engageret i en lang række bestyrelser, heriblandt Erhverv Aarhus, og tidl. HR Director hos Vestas. Karina Boldsen har været stærkt medvirkende til udviklingen af det internationale miljø i Aarhus via formandspost for International Community og den internationale skole, Aarhus Academy for Global Education.

Det er gratis at deltage men husk at tilmelde dig: https://erhvervaarhus.dk/da-DK/Kalender/Event/Networking–nye-mål-og-personlig-branding Drikkevarer kan købes hos Dome of Visions.

Stambord er et globalt koncept for udlandsdanskere, der mødes den første onsdag i hver måned i 39 byer over hele verden. Visionen med Stambord Aarhus er at styrke byens repat-netværk. Arrangementet afvikles i samarbejde med DAGBO.

Vision for bæredygtige fremtider: Ved at skabe et stærkt netværk for udlandsdanskere og internationale tilflyttere og deres familier sikres fastholdelse af ressourcer og kompetencer, som det danske samfund efterlyser.

Vision for fremtidens by: Aarhus skal være en mangfoldig by, hvor alle nationaliteter trives og kan danne netværk.

Details

Date:
07/02/2018
Time:
17:30 - 19:30
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Erhverv Aarhus
%d bloggers like this: