Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Musisk meditativ yoga session

27/08/2017 @ 11:30 - 14:00

Daniel Arturo og Louise Lind indbyder til yoga og musisk meditation.

Denne workshop er tænkt som et samspil, der vil glæde dine sanser.

Vi inviterer til, at du med yogaen åbner for din vejrtrækning og blødgør din krop, at du via meditation fritsætter dine hverdagstanker, åbner for roen i dit stille sind og med musikken genoplever fornøjelsen af, hvad toner får dig til at rumme.

Daniel Arturo vil spille egne guitarkompositioner under hele meditationen, og Louise Lind vil guide i Vinyasa yoga, hvor alle har mulighed for at være med.

Vi har igennem nogle år arbejdet med denne kombination af yoga og musik, hvor intentionen er at skabe et frirum for fordybelse, glæde og indsigt.

Vi glæder os til af kunne dele denne oplevelse med dig.

Vision for bæredygtige fremtider: Vores vision er glæden ved fællesskabet, det at kunne skabe rum for oplevelser om det er i naturen eller inde i bygninger. Dele erfaringer ind i og bag om forståelsen for kultur, musik og bevægelserne i livet. Netop i dette samspil, hvor yogaen, meditation og musik går hånd i hånd, er det vores erfaring, at vi kan række ud og give noget videre. Det er en gave i sig selv at praktisere, og når så ens deltagere/gæster udtrykker sig med lutter smil og taknemmelighed over deres egen fine tilstand og giver ros videre til en, så går det hele op i en højere enhed. Og netop denne følelse af enhed inde i sig selv og det at føle sig selv som en stærk personlig enhed ind i fællesskabet, er en skøn bærende følelse at deltage i og være modtager af.

Vision for fremtidens by: Byer, hvor der er tænkt gode forhold for det arbejdende folk. Der, hvor vi stadig har et sundt handelsliv og tør tænke alt det unødvendige mere og mere væk fra hylderne. Der, hvor både de mindre skoler og børneinstitutioner får lov at leve og eksistere. At vi fremadrettet tør uddanne vores børn mere alsidigt og medmenneskeligt, Byer, hvor det er naturligt at vi passer på hinanden, dyrene og naturen og tør være i udvikling, men med en tro på, at det ikke nødvendigvis er lig med vækst af materiel art. Huske på at også selv de store byer har brug for større områder, hvor naturen får lov at have sit eget fine økosystem, og at vi som mennesker må lære at tilvælge.

Details

Date:
27/08/2017
Time:
11:30 - 14:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Daniel og Louise
%d bloggers like this: