Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Moonchild Yoga Gathering

27/05/2018 @ 10:00 - 14:30

DKKR199

Moonchild Yoga Gathering er Moonchild Yoga Wear’s første yoga event! Vi glæder os til at byde jer velkommen i smukke Dome of Vision på Aarhus Havn, til en dag fyldt med yoga, hygge og fantastiske goodie bags. Alle kan deltage uanset om du er øvet eller det er din første yoga time.

Eventet inkluderer to yoga timer med to super skønne yogi’s som står klar til at guide dig igennem de forskellige øvelser. Du skal ikke bekymre dig om at tage yoga måtte med, da vi sørger for, at I alle kommer til at stå på vores nye Moonchild yogamåtter, som I er velkommen til at tage med hjem, så du kan fortsætte din yoga rejse bagefter.

Denne dejlig yogadag begynder søndag morgen, hvor vi åbner dørene kl. 10 og så går vi i gang med den første yoga time kl. 10.30. Efter den første time, vil vi holde en lille pause inden den næste time, som vil starte kl. 13.00.

Vi håber, at I vil deltage i denne dejlig dag med mulighed for at give din krop en lille gave. Husk, hvis du har en veninde, som du gerne vil have med til yoga, så tag hende med! Eller hvis du er veninden, som gerne vil i gang med yoga, så meld dig til sammen med din bestie, og kom og nyd en hyggelig dag!

Vision for bæredygtige fremtider: Hos Moonchild er vi meget opmærksomme på vores produktion, og at den er så skånsom for miljøet som muligt. Vi har den holdning, at vi skal alle sammen gøre vores del for at passe på denne dejlig jord, vi befinder os på.
Moonchild er designet i Danmark og produceret i EU med OEKO-TEX® certificerede Italiensk materialer. Fabrikken, hvor vores materialer er produceret, bruger materialer som er fri for skadelige stoffer. Fabrikken har også investeret i at de producere med den nyste technologi, som gør, at de bruger væsentligt mindre strøm og vand – som så har mindre påvirkning på miljøet. I forhold til vores printed leggings, bruger vi kun vandbaserede farvestoffer, uden brug af opløsningsmidler til trykningsprocessen. De farvestoffer, der er brugt, opfylder også kravene i  OEKO-TEX® godkendelsen af det endelig produkt.

Vision for fremtidens by: Vores vision for fremtidens by er en by, hvor vi kan samles om alle livets lykkelige øjeblikke. Om det er en gåtur i naturen, en kop kaffe eller the, nærvær, eller en dejlig yoga time.
Vi skal have mere fokus på samvær. Vi skal hjælpe hinanden og nyde den positive energi, vi modtager og giver ved at hjælpe. Det skal bringe os glæde at komme sammen om noget, vi alle kan støtte og se frem til. Vores vision for fremtidens by er, at vi sammen kan skabe en grønnere, gladere by, som vi alle kan være stolte af. Vi kan skabe en sundere og grønnere fremtid for de kommende generationer.

Details

Date:
27/05/2018
Time:
10:00 - 14:30
Cost:
DKKR199
Event Categories:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: