Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Melting Monday – on a Tuesday

12/06/2018 @ 18:00 - 22:00

Melting Monday er et sted, hvor du igennem nærvær med andre mennesker får større kendskab til dig selv og bliver mere autentisk i dine relationer over for dig selv og over for andre mennesker.

I et trygt rum bliver du guidet gennem øvelser, hvor vi ikke taler så mege, men mærker i stedet. Her finder du kærlighed, nærvær og visdom i en skøn blanding af magi og berusende energi.

Der vil blive arbejdet med:

– at opbygge bevidste og stærke relationer

– hvordan du møder andre mennesker

– at lære dine grænser bedre at kende

– non-verbal kommunikation

– at øge forbindelsen mellem krop og sind

– at mærke ren kærlighed

– at øge dine sanser

– at finde dit autentiske jeg

– at lade det indre barn komme til udtryk igennem leg

– at øge bevidstheden om dig selv

– at være i et rum uden mål og projekter

Fokus er, at aftenen skal være sjov, nydelsesfuld og kærligt nærværende, så dit hjerte kan gå på opdagelse og måske finde nye venner, måske ikke. Det vigtige er, at du åbner dig op for dig selv og blot er i nuet.

Du kan forvente øjenkontakt, kropskontakt og en masse hjertekontakt. Du vil modtage og give både i bevidsthed og i ubevidsthed. Du vil undersøge og blive undersøgt, grine, danse, være stille og råbe, alt sammen i nærvær med dig selv og de andre deltagere.

Det er vigtigt for alle deltagere i denne rejse, at den enkeltes grænser overholdes og respekteres. Deltagere påvirket af alkohol og stoffer vil ikke blive lukket ind.

Dette er ikke et rum for dating, det er et rum, hvor alle kan komme og åbne sig op for, hvad der skulle ske. Hvis I kommer som par, tager vi hensyn til at I primært laver øvelser sammen.

Du er velkommen til at tage en god pude med at sidde på, hvis du foretrækker din egen. Vi anbefaler, at du ikke tager kraftig parfume på, af hensyn til andre deltagere.

Pris: 0kr

Spørgsmål: 2324 8182 eller info@chaiaarhus.dk

Workshoppen foregår i Dome of Visions, Inge Lehmanns Gade, Pier 2, Aarhus Ø

8000 Aarhus C

Dørene åbner kl 18:00 til hygge og the.

Introduktion for nye deltagere kl. 18:30

Workshoppen starter og dørende lukkes kl. 19:00 og vi slutter kl. 22:00

De hjerteligste hilsner fra aftenens værter,

Lotte – Nordic Human

Kelvin – C.H.A.I. Aarhus

Vision for bæredygtige fremtider: Vores vision er, at mennesker kan være og leve sammen i ærlighed og kærlighed. Med en øget bevidsthed får vi øje for, hvilken påvirkning vores adfærd har på medmennesker, vores bys liv og jordens tilstand.

Vision for fremtidens by: Vi har et inderligt ønske om, at mennesker kan mødes i tillid og ærlighed i en by, hvor vi kommer hinanden ved, hilser på hinanden på gaden og tror på det bedste i vores medmennesker.

Details

Date:
12/06/2018
Time:
18:00 - 22:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: