Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Matematikevent

26/11/2016 @ 13:00 - 15:00

Free

Den 1. oktober holder Matematikcenter og NCC et matemagisk arrangement i det helt nye Dome of Visions i Aarhus. Foreningen samler sine frivillige til et socialt arrangement, og du har muligheden for at teste dine matematikevner mod nogle af landets bedste matematikhoveder.

Arrangementet holdes for at sætte fokus på den store lokale indsats, som de frivillige gør på Aarhus Kommunes forskellige uddannelsesinstitutioner, hvor målet er at højne børn og unges matematiske niveau, give dem succesoplevelser med matematik og inspirere dem til at vælge en uddannelse i den naturvidenskabelige eller tekniske retning. NCC støtter op om arrangementet, fordi virksomheden er hovedsponsor for Matematikcenter. Dertil kommer, at flere af medarbejderne også fungerer som frivillige matematikhjælpere til daglig.

VISION: Matematik er sjovt og for alle – både fagligt og socialt. Og matematik kan bane vejen til en bedre fremtid for den enkelte og en bedre konkurrenceevne for Danmark. Matematikcenter er en non-profit organisation, som vil gøre danske børn og unge nysgerrige på matematik, så de får lyst til at lære, lege og forstå matematikkens verden. Matematikcenter tilbyder gratis lektiehjælp over alt i landet, hvor engagerede frivillige hjælper børn og unge godt i gang med matematik. Fordi alle har ret til at blive gode til matematik.

 

 

Details

Date:
26/11/2016
Time:
13:00 - 15:00
Cost:
Free
Event Category:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Matematikcenter og NCC
Email:
bolette@matematikcenter.dk
%d bloggers like this: