Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mads Houe & The Quavers

16/10/2018 @ 20:30 - 22:00

Denne aften vil det nordjyske orkester The Quavers med Mads Houe i spidsen tage domens gæster med på en farverig tur igennem nordiske himmellegemer og ned i den beskidte muld for at udforske, hvordan det kan lyde. Orkestret spiller musik, der fortæller historier, og siden deres albumrelease april 2016 har de været landet rundt og fortælle historier på må og få. I forbindelse med deres næste pladeindspilning ønsker Mads Houe & The Quavers at fremvise deres nyeste materiale og prøve det af på det aarhusianske publikum, inden de indspiller. Det bliver en fantastisk aften med de dygtigste improvisationsmusikere fra Nordjylland.

Beskrivelsen bruges til at offentliggøre dit event i vores kalender, og der oprettes også et facebookevent såfremt du ønsker dette. Du skal være opmærksom på, at vi som sådan ikke promoverer eventet, men det vil fremgå af vores hjemmeside og evt. på Facebook. I forhold til Facebook så er det vigtigt, at du selv sørger for at invitere folk til dit event samt husker selv at dele arrangementet i dit netværk. Det er vigtigt, at du ikke selv opretter et facebookevent.

Vision for bæredygtige fremtider: Min vision er med musik bl.a. at skabe fokus på naturen og mennesket og forholdet mellem os. Musik kommer i princippet fra naturen og er egentlig menneskers forsøg på at systematisere, hvad der hele tiden omgiver os – fuglenes pippen, vindens susen og jordens vibrationer. Derfor giver det meget mening for os at spille i domen.

Vision for fremtidens by: En by, hvor mennesker tænker over, hvilke konsekvenser deres ord, handlinger og adfærd har. Tænk hvis vi handlede eller talte med mere omtanke for hinanden; det ville udelukkende høste positive konsekvenser for alle, da det ville sprede respekt og accept. På samme måde med den måde vi forbruger på.

Details

Date:
16/10/2018
Time:
20:30 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: